Η απαράδεκτη κίνηση της Kylie Jenner μέσα στην πανδημία

Έπρεπε να το χειριστεί κάπως διαφορετικά το θέμα. Δε νομίζεις;

Με τον κορονοϊό και την κατάσταση που έχει επιφέρει στον πλανήτη, έχουν δημιουργηθεί περίεργες και πρωτόγνωρες καταστάσεις. Καταστάσεις στις οποίες οι ανθρώπινες ζωές έχουν πληγεί πολλές φορές και με ανεπανόρθωτο τρόπο και λόγω αυτών πρέπει να προσέχουμε σε πολύ βασικά πράγματα για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην περιβόητη κανονικότητα.

Πολλοί κλειστοί χώροι απαιτούν τη χρήση προστατευτικής μάσκας και γαντιών ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωση του ιού μέσω των επαφών, ειδικά όταν υπάρχει μεγάλος συνωστισμός ανθρώπων. Στην Αμερική και σε χώρες που έχουν δεχτεί μεγάλο πλήγμα από τον κορονοϊό, τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα γιατί απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη προσοχή.

Αυτό που μάθαμε, όμως, για την Kylie Jenner, δεν μπορούμε να πούμε ότι μας άρεσε πολύ. Τι συνέβη, λοιπόν. Η αγαπημένη της οικογένειας Kar-Jenner πήγε στα 23α γενέθλια της κολλητής της, Stassie Karanikolaou, στις 8 Ιουνίου. Καλά μέχρι εδώ, όμως, το κορίτσι πήγε εντελώς απροστάτευτο, δε φόρεσε κανενός είδους μάσκα ή προστατευτικό και αγνόησε τις οδηγίες περί κοινωνικής απόστασης, ποζάροντας σε μία φωτογραφία μαζί με άλλα 8 άτομα.

Ok, ναι, το καταλαβαίνουμε ότι ήθελε να βρίσκεται εκεί στα γενέθλια της φίλης της, όμως, κάποια μέτρα θα μπορούσαν να τα έχουν πάρει για να είναι πιο προστατευμένοι. Στην τελική, πρέπει να σκέφτονται και το γεγονός ότι δίνουν ένα παράδειγμα στον κόσμο που τους βλέπει κι αυτό σίγουρα δεν πρέπει να είναι ότι δεν ενδιαφέρονται για την ύπαρξη της πανδημίας.

Δες την εν λόγω φωτογραφία στην παρακάτω gallery.




Διάβασε επίσης: Ο Pete Davidson σοκάρει με το σοβαρό θέμα της ψυχικής του υγείας

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved