Η Λάουρα Νάργες πόζαρε με ένα φόρεμα και έναν... φίλο - έκπληξη

Μία υπέροχη φωτογραφία από την αγαπημένη παρουσιάστρια.

Η Λάουρα Νάργες είναι ένα πολύ αγαπημένο κορίτσι της εγχώριας showbiz. Η μεγάλη της είσοδος στον χάρτη έγινε με τη συμμετοχή της στο σόου χορού So You Think You Can Dance, όπου την απολαύσαμε στο μεγάλο της ταλέντο. Μόλις βγήκε από αυτό, όμως, δε συνέχισε στο ίδιο κλίμα. Εκείνο που την κέρδισε φαίνεται να είναι η παρουσίαση κι από εκεί είναι που μας κρατάει συντροφιά τα τελευταία χρόνια.

Η παρουσιάστρια, όμως, είναι κι ένα πολύ όμορφο κορίτσι. Πειραματίζεται διαρκώς με την εξωτερική της εμφάνιση και το αποτέλεσμα είναι μερικές εκπληκτικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Την έχουμε δει με κάθε είδους μαλλιά. Μα θα είναι κάτι πιο καθημερινό, μα θα τολμήσει με χρώματα όπως ροζ, το upgrade της το θέλει.




Όσο για τα outfits, αυτά είναι πολλά κι εντυπωσιάζουν τους followers της που τη γεμίζουν με δεκάδες χιλιάδες likes, όπως, για παράδειγμα, συνέβη με την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram της.

Εκεί, η Λάουρα ποζάρει με ένα φόρεμα και τα σανδάλια της και στην παρέα της βρίσκεται ένα υπέροχο πόνι. Για να συνοδεύσει τη γλυκιά ανάρτηση, η παρουσιάστρια έγραψε δίπλα: «Ερώτηση κρίσεως: Ιππότες σήμερα υπάρχουν?» και έκανε το κοινό της να τη λατρέψει λίγο περισσότερο.

Θα βρεις την υπέροχη φωτογραφία στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε τι έχει συμβεί με τα κιλά της στην καραντίνα και έχουμε πάθει ένα σοκ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved