Η Camila Cabello έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για την ψυχική της υγεία

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη μάχη της με το άγχος και την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

H Camila Cabello είναι μια από τις πιο φρέσκες και αγαπημένες μας παρουσίες της μουσικής βιομηχανίας. Η 23χρονη τραγουδίστρια, έκανε μια κατάθεση ψυχής μέσα από ένα συγκινητικό προσωπικό δοκίμιο και μίλησε για τον αγώνα που δίνει με το άγχος και την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Συγκεκριμένα την Πέμπτη 28 Μαΐου, η Wall Street Journal δημοσίευεσε ένα άρθρο της Camila, στο οποίο αποκάλυψε πολλά για τις εσωτερικές μάχες της. Μέσα από το κέιμενό της έδωσε έμφαση στην εικονική πραγματικότητα και τις λάθος εντυπώσεις που αφήνουν πολλές φορές τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πολλοί κρίνουν μέσα από τις φωτογραφίες ή τα διάφορα post, θεωρώντας πως όλα κυλούν αρμονικά και χαρούμενα στον κόσμο της Camila, όμως αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Η νεαρή ερμηνεύτρια του "Havana",ομολόγησε ότι ήταν πολύ διστακτική μέχρι σήμερα και φοβόταν να μιλήσει δημόσια για την μάχη της με την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και το άγχος.

https://www.instagram.com/p/B_ySTvLp0bm/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Δεν ήθελα οι άνθρωποι που νόμιζαν ότι ήμουν δυνατή και δυναμική και πίστευαν σε μένα να ανακαλύψουν ότι στην πραγματικόητα αισθανόμουν πολύ αδύναμη», εξήγησε στο άρθρο της.

«Αν ήμουν ειλικρινής με τον εαυτό μου και τον αγώνα μου για ψυχική υγεία, οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν την αληθινή μου κατάσταση. Σκέφτηκα ότι ίσως ήμουν αχάριστη για όλα τα καλά στη ζωή μου και πως η απόκρυψη της ανοιχτής πληγής που απέφευγα τα τελευταία χρόνια ήταν η ευκολότερη και ταχύτερη λύση, όμως η πιο δειλή», συνέχισε.

Η Camila εξήγησε ότι το κλειδί για να καταπολεμήσει τις εσωτερικές μάχες της, ήταν να πάρει τον έλεγχο του μυαλού, του σώματος και της ζωής της. Όσον αφορά τους θαυμαστές της, όπως όλα δείχνουν βρήκαν υπέροχη την κίνησή της αφού τα social media γέμισαν με μηνύματα θαυμασμού και υποστήριξης προς την Cabello. Αρκετοί μάλιστα έσπευσαν να συγχαρούν την τραγουδίστρια για το γεγονός ότι ήταν τόσο ειλικρινής και τους έκανε να αισθανθούν πως δεν είναι οι μόνοι που αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved