Robert Downey Jr.: 12 φορές που ο Tony Stark θα υποκλινόταν στο Instagram του

Ο Iron Man δεν είναι ο μόνος λόγος που τον λατρεύουμε.

Ο Robert Downey Jr. είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του Iron-Man στο universe της Marvel, ωστόσο, η καριέρα του έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν. Ήδη από τότε που αποφάσισε να εμφανιστεί σε ένα off-Broadway musician -American Passion- το 1983 είχε φανεί το ταλέντο του στην υποκριτική. Και η συνέχεια αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε. Άσχετα από τα όσα ακούγονταν για την ασταθή προσωπική του ζωή.

Το μεγάλο του comeback έγινε το 2003 στην ταινία The Singing Detective. Οι fans του τον περίμεναν πέντε χρόνια να ξεμπερδέψει με τους προσωπικούς του δαίμονες κι εκείνη η χρονιά τους δικαίωσε. Όπως και όλες οι επόμενες. Gothika, Kiss Kiss Bang Bang, Family Guy, αποτέλεσαν καλές επιλογές για να εδραιώσουν την επιστροφή του. Και πάλι, όμως, το μεγάλο break-through, μία blockbuster ταινία δεν είχε φτάσει.




Ώσπου το 2007 πήρε τον ρόλο του Iron Man. «Ο Downey δεν ήταν η πιο προφανής επιλογή, αλλά καταλάβαινε τι ήθελε ο ρόλος. Βρήκε πολύ από τη δική του εμπειρία ζωής στον Tony Stark», είπε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Jon Favreau, και το κοινό δε θα μπορούσε να συμφωνήσει περισσότερο μαζί του. Ο Downey από αντιφαβορί έγινε ουσιαστικά η μόνη επιλογή και τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε κατά διάνοια να είχε άλλος τα ηνία του ρόλου.

Οπότε, μπήκαμε στο προφίλ του στο Instagram, που αυτήν τη στιγμή έχει πάνω από 46 εκατομμύρια followers και συγκεντρώσαμε 12 φωτογραφίες στις οποίες θα υποκλινόταν και ο Tony Stark.

Διάβασε επίσης: Μάθε να ζωγραφίζεις άψογα τον Iron Man

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved