Η Ελένη Φουρέιρα έχει νέο look στα μαλλιά της γεμάτο disco vibes

Η τραγουδίστρια σε νέους πειραματισμούς.

Η Ελένη Φουρέιρα είναι ένα πολύ εντυπωσιακό κορίτσι. Το ξέρει, το νιώθει και το βγάζει κάθε φορά που εμφανίζεται στον κόσμο. Είτε είναι στην τηλεόραση είτε και απλώς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν πάμε λίγο πιο πίσω και συγκεκριμένα στη σκηνή της Eurovision, θα έχουμε πολλά και τίποτα να πούμε. Η Ελένη κέρδισε όλη την Ευρώπη ακόμα και που δε βγήκε νικήτρια και το καταπληκτικό show που έδωσε έφτασε σε όλον τον πλανήτη.

Οι αλλαγές της αρέσουν. Της αρέσουν πολύ. Γι’ αυτό και δεν περνάει πολύ μεγάλο διάστημα για να τη δούμε με άλλα μαλλιά. Haircut, χρώμα, χτένισμα. Πειραματίζεται με όλα και είναι από τις γυναίκες που το ταπεραμέντο τους κάνει το στιλ κάνει τα μαλλιά και όχι το αντίθετο.

Σίγουρα άλλα χτενίσματα μας αρέσουν περισσότερο κι άλλα λιγότερο, αλλά στο γενικό η κοπέλα είναι μία θεά ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει.

Αυτήν τη φορά, η Φουρέιρα είπε να κάνει ένα διαφορετικό χτένισμα με φανερά μεγαλύτερο όγκο στα μαλλιά και disco vibes κι ανέβασε το βίντεο για να το μοιραστεί με το κοινό της.




Η τραγουδίστρια, αν κρίνουμε από τις αντιδράσεις της, φαίνεται να το λάτρεψε και, ψέματα δε θα πούμε, το ίδιο κάναμε κι εμείς.

Μπες και στην παρακάτω gallery να δεις άλλα looks που έχει κάνει κατά καιρούς στα μαλλιά της.

Διάβασε επίσης: Η Ελένη Φουρέιρα έβαλε το πιο hot μαγιό και «έριξε» το Instagram

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved