O Christian Bale έχει την τέλεια απάντηση για κάθε hater

Dropping the mic

Τον Christian Bale τον γνωρίσαμε μέσα από τις εξαιρετικές δουλειές όλα αυτά τα χρόνια στον κινηματογράφο. Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολύ γνωστές και επιτυχημένες ταινίες του Hollywood, με την τριλογία του Batman του Christopher Nolan φυσικά να ξεχωρίζει. Όταν έφτασε αυτό που έμελλε στη συνέχεια να γίνει ο Σκοτεινός Ιππότης, όλος ο πλανήτης έδωσε τα συγχαρητήριά του στο δημιουργό αλλά και σε όλο το cast για το εκπληκτικά ποιοτικό αποτέλεσμα που έφεραν στη μεγάλη οθόνη.




Για τον ίδιο τον Bale, βέβαια, έχουν ακουστεί πολλά πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Όπως ότι ο ηθοποιός στην πραγματική ζωή μάλλον δεν έχει και τον καλύτερο χαρακτήρα. Έχουν ακουστεί φήμες περί αγένειας και περί απότομης συμπεριφοράς στους γύρω του, ακόμα και μέσα στα σετ των ταινιών που συμμετέχει. Αυτό, όμως, δεν είναι αρκετό για τους fans του για να σταματήσουν να τον λατρεύουν.

Ωστόσο, έχουμε δει κι άλλες πλευρές του ηθοποιού και μέσα σε όλα όσα έχουν φτάσει κατά καιρούς μπροστά στα μάτια μας είναι κι η απάντησή του σε κάθε πιθανό hater που μπορεί να του χτυπήσει -ή να μην του χτυπήσει- την πόρτα.

christian bale haters8

«Αν έχεις κάποιο πρόβλημα μαζί μου, πάρε με τηλέφωνο. Αν δεν έχεις το νούμερό μου, αυτό σημαίνει ότι δε με ξέρεις αρκετά για να έχεις κάποιο πρόβλημα»

Διάβασε επίσης: Dark Knight: 10 quotes από τις ταινίες της τριλογίας που μας έδωσαν μαθήματα ζωής

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved