Νέο λουκ για τον Cody Simpson και την Miley Cyrus και μοιράζονται κάτι κοινό

Ακόμη μια αλλαγή μαλλιών για το διάσημο ζευγάρι.

Η Miley Cyrus είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media αφού καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους εκατομμύρια θαυμαστές της για το πώς περνά τις ημέρες της αλλά και για όλες τις αλλαγές που πραγματοποιεί στην εμφάνισή της. Αν θυμάσαι εν μέσω καραντίνας την είδαμε ακόμη και να κουρεύει τον επί 1 χρόνο τώρα αγαπημένο της, Cody Simpson.

Πρόσφατα η Miley απέκτησε ένα νέο, πολύ κοντό κούρεμα το οποίο δίχασε αρκετά. Η 27χρονη star δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσσει όμως αφού αποφάσισε ξανά να υιοθετήσει ένα διαφορετικό λουκ.

mileycut

Πηγή φωτογραφίας: @mileycyrus

«Matching mawhaks», έγραψε η Miley αφήνοντας να εννοηθεί πως το ζευγάρι θα κάνει το ίδιο ακριβώς κούρεμα.

Η τραγουδίστρια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό, μια φωτογραφία σε Instagram story όπου την βλέπουμε να κουρεύει τον Cody για ακόμη μια φορά. Την ώρα που η τελική εμφάνιση δεν είναι πλήρως ορατή, στη φωτογραφία τη βλέπουμε να ξυρίζει τις πλαϊνές πλευρές του κεφαλιού του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τόσο ο Cody όσο και η Miley έχουν βρει διάφορους τρόπους για να μένουν απασχολημένοι στο σπίτι και ένας από αυτούς είναι η κομμωτική. Ποιο θα είναι άραγε το επόμενο χτένισμα για το ζευγάρι; Αναμένουμε..

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved