Οι Biebers ντύθηκαν ασορτ στα ροζ και πρέπει να το δεις

O Justin και η Hailey Bieber έκαναν μια matchy-matchy εμφάνιση.

Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz. Ειδικά μετά το γάμο τους, όλα δείχνουν πως μιλάμε για μια αγάπη ζωής αφού είναι κυριολεκτικά αυτοκόλλητοι. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Justin εκφράζει τον έρωτά του για το topmodel στα social media, ποστάροντας φωτογραφίες της στο Instagram.

Τη Δευτέρα που μας πέρασε στις ΗΠΑ γιόρταζαν τη Memorial Day (θεωρείται ως η ανεπίσημη εκκίνηση της περιόδου των θερινών διακοπών) και εμείς είμαστε συνηθισμένες να βλέπουμε τους ανθρώπους με κόκκινα, λευκά και μπλε σύνολα. Η Hailey και ο Justin Bieber ωστόσο είπαν να διαφοροποιηθούν λίγο φέτος επιλέγοντας να κάνουν μια #couplegoals εμφάνιση.

https://www.instagram.com/p/CAoyJBnjYmA/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σύμφωνα με τον φωτογραφικό φακό του JustJared, οι Biebers εντοπίστηκαν στο Beverly Hills της Καλιφόρνια να βολτάρουν ξέγνοιαστοι αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Το ζευγάρι ήταν ντυμένο με casual, αθλητική ενδυμασία στους τόνους του ροζ.

Συγκεκριμένα ο Justin φόρεσε μια φούξια βερμούδα με αρκουδάκι από τη συλλογή του Drew House, ενώ η Heiley μας άφησε άναυδες με το baby pink σύνολό της και τις εντυπωσιακές αναλογίες της. Είναι άλλωστε γνωστό πως οι δυο τους αγαπούν το συγκεκριμένο χρώμα και το athleisure στιλ ντυσίματος.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved