Τι κι αν βρέχει! Η Dua Lipa και η Bella Hadid φόρεσαν μαγιό και είναι hot

Πόσταραν φωτογραφίες με μικροσκοπικά μπικίνι και το Instagram πήρε φωτιά.

Η εποχή που τριγυρνάμε όλη μέρα φορώντας μονάχα ένα μπικίνι είναι επίσημα εδώ, τουλάχιστον σύμφωνα με τις Dua Lipa και Bella Hadid. Η τραγουδίστρια και το διάσημο μοντέλο εκτός από συγγενική σχέση (η Dua Lipa διατηρεί δεσμό με τον αδερφό της Bella), φαίνεται πως έχουν παρόμοιο στιλ και ίδιες προτιμήσεις στα μαγιό.

Συγκεκριμένα η Dua Lipa η οποία παραμένει στο Λονδίνο από την αρχή της καραντίνας, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δυο selfie φωτογραφίες όπου την βλέπουμε να απολαμβάνει τον καυτό ήλιο στην αυλή της.

https://www.instagram.com/p/CAaxxqIB2I1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ερμηνεύτρια του "Break my heart", φορούσε ένα πολύχρωμο μικροσκοπικό μπικίνι σε ροζ-μπλε-κίτρινους τόνους με κεντητά κρύσταλλα. Την εμφάνιση ολοκλήρωσαν οι χρυσοί κρίκοι της καθώς και ένα μαύρο καπέλο τύπου μπέιζμπολ το οποίο επέλεξε για να προστατευθεί από τον ήλιο της Βρετανικής πρωτεύουσας. Οι φωτογραφίες έκαναν χαμό και όπως ήταν αναμενόμενο ξεπέρασαν τα 3,5 εκατομμύρια likes.

https://www.instagram.com/p/CAdz8O3AxhE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
https://www.instagram.com/p/CAoQBLRAZ0f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την ίδια ώρα η Bella Hadid χαλάρωνε στην εξοχή και πόζαρε στο φακό φορώντς το μικρό, πράσινο μπικίνι της που κολάκευε τις εντυπωσιακές της αναλογίες. Τα μαγιό με χρυσές λεπτομέρειες είναι ιδιαίτερα στη μόδα φέτος και όπως όλα δείχνουν θα φορεθούν πολύ. Τα κορίτσια έφεραν πρόωρα το καλοκαίρι και μας έκαναν να τρέχουμε να βρούμε ποιο θα είναι το δικό μας μπικίνι για τη φετινή σεζόν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved