Τελικά, η Hailey Bieber έχει κάνει πλαστικές; Ιδού η δημόσια απάντησή της

Πολύ καιρό ακούγεται. Τώρα, ήρθε η απάντηση.

Δεν είναι λίγο καιρό που ακούγεται ότι η Hailey Baldwin -πια Bieber- έχει βρεθεί κάτω από το νυστέρι του πλαστικού χειρουργού. Άλλωστε, για πολλές celebrities λέγονται αντίστοιχα πράγματα. Η δημοσιότητα είναι πολλές φορές απαιτητική ώστε ειδικά οι γυναίκες να έχουν την καλύτερη και τελειότερη -κατά συγκεκριμένα πρότυπα- εξωτερική εμφάνιση. Θα αρχίσουν από τα πολύ απλά, όπως αλλαγές στο makeup, στα μαλλιά τους, στην εκγύμναση του σώματός τους, και θα φτάσουν μέχρι τις πιο επεμβατικές μεθόδους.

Πληθώρα celebrities, έτσι, έχει βρεθεί να αλλάζει σημεία του προσώπου ή του σώματός τους για να υλοποιήσουν κάτι άλλο που έχουν στο μυαλό τους. Κι έχουμε ακούσει πολλά ονόματα σε αυτό το πλαίσιο ανά διαστήματα. Από ηθοποιούς, τραγουδιστές, συγγραφείς, τα πάντα.

Ανάμεσα σε αυτά, βρέθηκε και το όνομα της Hailey. Αρκετός κόσμος φαίνεται να υποστηρίζει ότι το μοντέλο δεν είχε πάντα αυτά τα χαρακτηριστικά κι ότι διάφορα σημεία έχουν «πειραχτεί».

Fans, μάλιστα, φτάνουν σε σημείο να συγκρίνουν φωτογραφίες οι οποίες, όπως ισχυρίζονται, φαίνονται να αποδεικνύουν αυτές τις φήμες. Μέχρι που ένα περιστατικό έφτασε στα χέρια του μοντέλου.

Η Hailey, τότε, αποφάσισε να απαντήσει για να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους και να μη συνεχίζουν κάποιοι να την κατηγορούν ανενόχλητοι. Η δήλωσή της ήταν πραγματικά to the point και μπράβο της.

https://www.instagram.com/p/CAdYQPhp6KD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


«Αυτή η φωτογραφία στα δεξιά δεν είναι αυτό που δείχνω εγώ. Δεν έχω αγγίξει ποτέ το πρόσωπό μου, οπότε αν θέλετε να κάθεστε και να συγκρίνεται εμένα στα 13 και στα 23 μου, τουλάχιστον χρησιμοποιήσετε μία φυσική φωτογραφία που δεν έχει υποστεί τρελή επεξεργασία»

Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande κατηγορείται για ένα απίστευτο πράγμα, αλλά η απάντησή μόλις έκλεισε τα στόματα

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved