Η αποκάλυψη της Gigi Hadid για την εγκυμοσύνη της και τις πλαστικές

Τι είπε το διάσημο μοντέλο σχετικά με τα θέματα που συζητάει ο κόσμος;

Το τελευταίο διάστημα, ξέρουμε ότι η Gigi Hadid είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Zayn Malik. Οι δύο celebs ήθελαν να κρατήσουν το ευτυχές γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, ειδικά αν φανταστείς ότι τελικά το μάθαμε στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της κι όχι μέσα από δική τους ανακοίνωση.

Με κάποιον τρόπο μαθεύτηκε από άλλες πηγές, αλλά και πάλι δεν τους είδαμε να έχουν στενοχωρηθεί. Ίσως ήθελαν και λίγο να μοιραστούν τη χαρά τους και να πάρουν ακόμα μεγαλύτερη με όλες τις ευχές που οι fans τους είχαν να τους στείλουν.




Τον Φεβρουάριο, λοιπόν, και στις αρχές Μαρτίου που το μοντέλο είχε διάφορα fashion shows, ήταν ήδη μερικών μηνών έγκυος. Αυτό δεν την εμπόδισε καθόλου από το να συνεχίσει να εργάζεται like a pro.

Την αντίστοιχη δήλωση έκανε σε ένα Instagram Live της, μέσα στο οποίο και σχολίασε τις φήμες που τη θέλουν να έχει πειράξει το πρόσωπό της.

«Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι βάζω fillers στο πρόσωπό μου κι ότι γι’ αυτό το πρόσωπό μου είναι στρογγυλό. Είχα μάγουλα από τότε που γεννήθηκα», είπε.

Διάβασε επίσης: Ιδού τι τρώει η Gigi Hadid τώρα που είναι έγκυος

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved