Δες τη φωτογραφία της Selena Gomez που ξεπέρασε τα 8 εκατομμύρια likes!

Η Selena είναι μια κούκλα με χαλαρές μπούκλες και δροσερό μακιγιάζ.

Την ώρα που μεγάλο μέρος του πλανήτη συνεχίζει να βρίσκεται σε καραντίνα λόγω της παγκόσμιας πανδημίας COVID-19, οι περισσότερες έχουν βολευτεί φορώντας πιτζάμες όλη την ημέρα και χωρίς τη καθημερινή χρήση μακιγιάζ.

Ανεξάρτητα από το πόσο απλές έχουν γίνει στην ζωή τους οι αγαπημένες μας celebs, εξακολουθούν να θέλουν να είναι όμορφες, λαμπερές και με ωραίο make-up.


https://www.instagram.com/p/CATqqHfjGN8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κάπως έτσι φαίνεται πως ένιωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε η Selena Gomez, αφού πόσταρε μερικές φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Ιnstagram, θέλοντας να αναδείξει το glam χτένισμα και βάψιμό της εν μέσω κοινωνικής αποστασιοποίησης. Συγκεκριμένα στις 17 Μαΐου, η 27χρονη δημοσίευσε μια σειρά τεσσάρων φωτογραφιών και το look της είναι εντελώς διαφορετικό από την εικόνα που έχουμε συνηθίσει.

Η νεαρή ηθοποιός/τραγουδίστρια δείχνει ιδιαίτερα όμορφη με τους χαλαρούς κυματισμούς στα μαλλιά της ενώ το μακιγιάζ της αποτελείται από ένα απαλό ροζ κραγιόν και eyeliner σε cat-eye eyeliner. Φορούσε ένα μαύρο τοπ και τα καθιερωμένα χρυσά σκουλαρίκια-κρίκους της. Η Selena φαινόταν να κάθεται στο κρεβάτι και πόζαρε στο φακό γεμάτη αυτοπεποίθηση, υπενθυμίζοντάς μας πόσο φρέσκια και όμορφη είναι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved