Η Ariana Grande κατηγορείται για ένα απίστευτο πράγμα, αλλά η απάντησή μόλις έκλεισε τα στόματα

Ηθικό δίδαγμα: Μην τα βάζεις με την Ariana.

Η Ariana Grande κυκλοφόρησε ένα single πριν από λίγο καιρό μαζί με τον Justin Bieber. Το τραγούδι έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα για τη στήριξη της ανακούφισης από τον COVID-19, ο κόσμος το αγάπησε με το που το άκουσε κι οι δύο τραγουδιστές ήταν στη φάση που το προωθούσαν. Κάποιος, όμως, άρχισε να κατηγορεί τη σταρ για κάτι…

Ο rapper Tekashi 6ix9ine ισχυρίστηκε ότι η Ariana εξαγόρασε τις πωλήσεις του single της για να φανεί το τραγούδι της μεγαλύτερη επιτυχία από αυτό που πραγματικά είναι. Μάλιστα, επιτέθηκε συγκεκριμένα σε εκείνη και όχι στον Justin που συμμετείχε.




Βλέποντάς το, η σταρ αποφάσισε να απαντήσει στο Instagram για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους και, ναι, έκλεισε τα στόματα.

«Θα ήθελα να μιλήσω για κάποια πράγματα, κάτι που συνήθως δεν κάνω (δε δίνω την ενέργειά μου σε δράματα ή περίεργες κατηγορίες κανονικά, αλλά αυτό έχει παρατραβήξει)… Οι fans μου αγόρασαν το τραγούδι. Οι fans του Justin αγόρασαν το τραγούδι. Οι fans μας αγόρασαν το τραγούδι (ποτέ πάνω από 4 αντίτυπα ο καθένας, όπως ορίζουν οι κανόνες). Είναι απίστευτα πιστοί και ευχαριστώ τον Θεό κάθε μέρα που τους έχω στη ζωή μου. Όχι μόνο όταν παλεύουν για να νικήσουμε (ακόμα κι όταν τους ζητώ να μην το κάνουν, όπως έκανα την προηγούμενη εβδομάδα), αλλά επειδή είναι μερικοί από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που ξέρω. Οι πωλήσεις μετράνε περισσότερα από τα streams. Δεν μπορείς να το δυσφημίσεις αυτό όσο σκληρά κι αν προσπαθήσεις. Προς όλους που δεν είναι ικανοποιημένοι με τη θέση τους στο chart αυτήν την εβδομάδα ή που περνάνε χρόνο προσπαθώντας να σκεφτούν με πόσους τρόπους μπορούν να δυσφημίσουν τις σκληρά εργαζόμενες γυναίκες (και μόνο τις γυναίκες για κάποιον λόγο), σας ζητώ να πάρετε λίγο χρόνο για να είστε πιο ταπεινοί. Να είστε ευγνώμονες και μόνο που βρίσκεστε εκεί. Και μόνο που οι άνθρωποι θέλουν να σας ακούσουν»



via GIPHY


Διάβασε επίσης: Η Ariana Grande ανέφερε τον πρώην της και επιβεβαιώθηκε αυτό που υποθέταμε

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved