H Kylie Jenner έδειξε τις ραγάδες της στο Instagram και οι fans την αποθέωσαν

Η Kylie αποδεικνύει πως είναι κι εκείνη μία από εμάς.

Η Kylie Jenner δείχνει την πραγματική της εικόνα στα Instagram stories δίχως κανένα απολύτως κόμπλεξ. Η 23χρονη ιδιοκτήτρια των Kylie Cosmetics και media star, πρόσφατα έδειξε τις ραγάδες της σε ένα snap και οι θαυμαστές την επαινούν που δεν επεξεργάστηκε το βίντεο για να τις καλύψει.

Η Kylie περνά χαλαρές στιγμές στην Καλιφόρνια εν μέσω κοινωνικής αποστασιοποίησης και καθημερινά απολαμβάνει τις βουτιές στην πισίνα της επιδεικνύοντας την ατελείωτη συλλογή που έχει από μαγιό.

https://www.instagram.com/p/CAD59N3IND3/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σε διάφορα selfie βίντεο που πόσταρε η ίδια στο Instagram, διακρίναμε ότι η Kylie έχει μερικές ραγάδες στο στήθος της οι οποίες προφανώς προκλήθηκαν από την εγκυμοσύνη ή κάποιες αλλαγές στο βάρος της.

Ακόμα και με τη χρήση φίλτρου για τα snap της, πολλοί fans βρήκαν τη μη επεξεργασμένη εικόνα της Kylie πολύ ενθαρρυντική και την συγχάρηκαν γι’ αυτό στο Twitter. Μερικοί μάλιστα αποκάλυψαν ότι βλέποντας τις ραγάδες της Kylie ένιωσαν πολύ καλύτερα για τα δικά τους σημάδια.

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians είχε μιλήσει στο παρελθόν αναλυτικά για τις ραγάδες της καθώς και για τις αλλαγές που βίωσε το σώμα της μετά τη γέννηση της κόρης της Stormi Webster, σε ένα βίντεο στο Youtube. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως μας αρέσει πολύ όταν οι αγαπημένες μας celebs επιδεικνύουν την πιο αληθινή τους πλευρά. Εύγε Kylie!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved