Η εμφάνιση της Sophie Turner που μας ξάφνιασε

Ο φωτογραφικός φακός την συνέλαβε στη βόλτα με τον σύζυγό της Joe Jonas.

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas έχουν σφραγίσει τον έρωτά τους με έναν παραμυθένιο γάμο το 2019 και από τότε είναι αχώριστοι. Το διάστημα της καραντίνας ήταν κλεισμένοι στο σπίτι και ιδιαίτερα ενεργοί στα social media, δίνοντας μας πληροφορίες για το πώς περνούν τη καθημερινότητά τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones και ο γνωστός τραγουδιστής συνεχίζουν να τηρούν την κοινωνική αποστασιοποίηση όμως το περασμένο Σαββατοκύριακο σύμφωνα με το Just Jared Jr. αποφάσισαν να βγουν μια βόλτα για δύο με σκοπό να χαρούν τον ήλιο.


https://www.instagram.com/p/CABDVo8Jkl2/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

H Sophie Turner και ο Joe Jonas περπατούν αδιαφορώντας για τα φωτογραφικά κλικ.

Φυσικά το ζευγάρι τήρησε όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού και καθ’ όλη η διάρκεια της εξόδου τους διακρίναμε πως φορούσαν υφασμάτινη μάσκα προστασίας. Συγκεκριμένα η Sophie απέδειξε πως είναι fashionista αφού ταίριαξε το oversized καρό πουκάμισό της με μια καρό μάσκα. Αυτό όμως που κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση ήταν οι ροζ, λούτρινες παντόφλες της με λαγουδάκια που παραπέμπουν στα 90's.

Το ζεύγος απολαμβάνει στο έπακρο το διάστημα του lockdown αφού δεν έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και βρήκαν επιτέλους χρόνο για ξεκούραση και προσωπικές στιγμές. Καθημερινά βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους, μαγειρεύουν και φορούν άνετα ρούχα. Αν θέλεις κι εσύ να αποκτήσεις το κομμάτι κλειδί από την εμφάνισης της Sophie, σου έχουμε τη λύση.

shoes1

SILVER LILLY

shoes2

UGG

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved