Λάουρα Νάργες: Η πρώτη βόλτα μετά από 55 μέρες στο σπίτι

Το υπέροχο post της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Όλοι μας περάσαμε κάποιες πιο ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες στιγμές στην καραντίνα. Κλειστήκαμε μέσα για να βοηθήσουμε στον περιορισμό της πανδημίας και βγαίναμε μόνο στέλνοντας τα κλασικά, πατροπαράδοτα μηνύματα για πολύ συγκεκριμένους λόγους. Μπορεί στην αρχή να μην το περιμέναμε ότι θα καθίσουμε σχεδόν δύο μήνες σε εγκλεισμό, όμως συνέβη και τώρα έχει περάσει.

Η Λάουρα Νάργες, όπως κι όλοι οι υπόλοιποι, βίωσε μία αντίστοιχη κατάσταση. Κάθισε στο σπίτι κι ανανέωνε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες #stayhome αλλα και tb από τα διάφορα ταξίδια που έχει πάει ανά διαστήματα.




Επιτέλους, τώρα, ήρθε η στιγμή να ανεβάσει μία φωτογραφία από την πρώτη της βόλτα μετά από 55 μέρες καραντίνας κι αποφάσισε για αυτήν να επισκεφτεί ένα μέρος στο οποίο όλοι θα θέλαμε να τρέξουμε: τη θάλασσα.

Φυσικά, επέλεξε μία παραλία μη οργανωμένη κι απομονωμένη από κόσμο, ώστε να απολαύσει την ελευθερία της με ασφάλεια και έγραψε το παρακάτω κείμενο:

«Μετά από 55 μέρες (!) κλεισμένη μέσα στο σπίτι έκανα σήμερα την πρώτη μου βολτούλα, πολύ προσεκτικά, σε μία απομονωμένη παραλία... Με τις φόρμες και τις πιτζάμες που φορούσα κάθε μέρα επί δύο μήνες, έχω ξεχάσει πώς να ντύνομαι σωστά, την μπλούζα εδώ την έβαλα ανάποδα. Δε βαριέσαι... Καλό μου έκανε επίσης που με είδε επιτέλους λίγο ο ήλιος, παράγινα γκούντα Γερμανίας στο χρώμα δέρματος. Να προσέχετε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, να είστε υπεύθυνοι»

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε.

Διάβασε επίσης: Η Λάουρα Νάργες αποκάλυψε τι έχει συμβεί με τα κιλά της στην καραντίνα και έχουμε πάθει ένα σοκ

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved