Ο Κωνσταντίνος Φραντζής από το Just the 2 of Us μας μίλησε για την ζωή στην καραντίνα

Όλα όσα μας αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής για τη ζωή του εν μέσω καραντίνας.

Αν παρακολουθούσες το The Voice of Greece σου είναι σίγουρα γνώριμος αφού το 2019 ο Κωνσταντίνος πέρασε από audition, ξετρέλανε τους κριτές και εντάχθηκε στην ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Το ταλέντο του και η δυναμική της φωνής του σε συνδυασμό με την αγάπη του κόσμου, τον βοήθησαν να φτάσει μάλιστα μέχρι τον ημιτελικό του show. Είναι πολύ ενεργός και αγαπητός στα social media με το προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram να μετρά αυτή τη στιγμή περισσότερους από 40 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο Κωνσταντίνος Φραντζής με καταγωγή από την Πάρο, γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι τραγουδιστής. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με την υποκριτική( το 2014 συμμετείχε στη σειρά "Mάνα Χ Oυρανού), το modeling και ως σύμβουλος διατροφής που είναι και το αντικείμενο σπουδών του. Έχει κυκλοφορήσει τα τραγούδια: Τέλος και αρχή, Αγάπη μόνο, Ποτέ μου, Αυτό που νιώθεις και Διακοπές που σημείωσαν μεγάλη επιτυχία. Φέτος τον βλέπουμε στο Just the 2 of Us, όμως η ξαφνική πανδημία του κορονοϊού ανάγκασε μια σύντομη διακοπή των γυρισμάτων, τα οποία τώρα ξεκίνησαν κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείς να τον απολαμβάνεις και πάλι στη τηλεόραση κάθε εβδομάδα.

Εμείς ζητήσαμε από τον Κωνσταντίνο να μας πει λίγα πράγματα για το πώς πέρασε την πρωτόγνωρη περίοδο της καραντίνας κι εκείνος δέχθηκε με μεγάλη χαρά.

Κωνσταντίνε θέλουμε να μας πεις πώς βίωσες τον κατ' οίκον περιορισμό σου. Ήσουν δημιουργικός αυτό το διάστημα;

Στην αρχή δεν μπορούσα να πιστέψω πως θα άντεχα να μείνω τόσες πολλές ώρες κλεισμένος στο σπίτι. Αργότερα όμως ανακάλυψα ότι υπάρχουν αρκετοί λόγοι οι οποίοι είναι ικανοί να με κρατήσουν μέσα. Έγραψα πολλά τραγούδια, συζήτησα με τον εαυτό μου και μπορώ πλέον να πω πως έκανα μια ουσιαστική ανασυγκρότηση.


https://www.instagram.com/p/B--Gq7SFuyK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τι σου κρατούσε συντροφιά όλο αυτό τον καιρό;

Όλο αυτό το διάστημα η παρέα μου ήταν η κιθάρα μου, το Netflix και η σκυλίτσα μου η Scarlett.


https://www.instagram.com/p/B-fYmD-F-vq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποια συμβουλή θα έδινες στα νέα παιδιά που είναι σπίτι και διαβάζουν;

Προτείνω να το δουν σαν μια ευκαιρία για να μελετήσουν πιο ξεκούραστα αφού δεν έχουν σχολείο και να καταλάβουν ότι δεν μελετούν για τους καθηγητές τους αλλά για τον εαυτό τους και το μέλλον τους.

Πες μας ποιο είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνεις με τη λήξη της απαγόρευσης.

Θα πάω βόλτα στα αγαπημένα μου μέρη στο κέντρο της Αθήνας με τους κοντινούς μου φίλους. Επίσης με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ το νησί μου που δεν είναι άλλο από την Πάρο.


https://www.instagram.com/p/B-Co1D1lQi8/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είχες επικοινωνία με τους θαυμαστές σου το διάστημα που μας πέρασε;

Πάντα προσπαθώ να απαντώ σε όλους αφού εκτιμώ απεριόριστα την αγάπη που λαμβάνω. Σύντομα θα μοιραστώ νέα τραγούδια μου μαζί με τους θαυμαστές μου, για τα οποία η γνώμη τους φυσικά είναι πολύτιμη και μετράει πολύ για εμένα.


https://www.instagram.com/p/B8jm7PklYle/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πριν σε ευχαριστήσουμε θέλουμε να δώσεις μια ευχή στις αναγνώστριες του TeenQueen.

Εύχομαι να έχουν υγεία και να εστιάζουν στα όμορφα που υπάρχουν παντού ακόμη και μέσα σε άσχημες καταστάσεις. Άλλωστε τα ωραιότερα πράγματα συνήθως βρίσκονται στις μικρές, καθημερινές στιγμές.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved