O Joe Jonas θέλει να ετοιμάσει την πιο νοσταλγική επέτειο γάμου για τη Sophie Turner

Οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί και τα πράγματα δε θα μπορούσαν να γίνουν πιο συγκινητικά.

Η Sophie Turner κι ο Joe Jonas είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν μπορούν να το κρύψουν. Το βλέπουμε στις φωτογραφίες που ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, το βλέπουμε σε συνεντεύξεις τους, σε κοινές τους εξόδους. Παντού. Δεν μπορούν ο ένας μακριά από τον άλλον.

Πέρσι, τέτοιον καιρό και συγκεκριμένα 1 Μαΐου, οι δυο τους παντρεύτηκαν στο Las Vegas, οπότε, όπως μπορείς να καταλάβεις, η επέτειός τους σχεδόν έφτασε κι όλοι περιμένουμε να δούμε τι ακριβώς έχουν στο μυαλό τους για να τη γιορτάσουν.




Ο Joe, λοιπόν, μιλώντας στον James Corden τη Δευτέρα είπε κάτι σχετικό με την ημέρα και ας πούμε ότι τα levels συμπάθειάς μας προς το πρόσωπό του ανέβηκαν κατακόρυφα.

«Αν μπορείς να το κρατήσεις μυστικό, θα πω ότι θα προσπαθούσα να αναπαραστήσω το Vegas στο σπίτι μας», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο τραγουδιστής έχει έτοιμο ένα set up DJ, οπότε το ένα βήμα έχει ήδη γίνει για να δούμε αυτό που είχαμε δει στην τελετή.

Να σου θυμίσουμε κιόλας ότι οι δυο τους περιμένουν το πρώτο τους παιδί κι έτσι μάλλον ο Jonas θέλει να το πάει όσο πιο ρομαντικά και νοσταλγικά μπορεί.

Διάβασε επίσης: Joe Jonas: Τι φοράει στην καραντίνα κι η Sophie Turner δεν μπορεί να το πιστέψει

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved