Ουάου! Η Kylie Jenner όπως δεν την έχεις ξαναδεί!

Ποζάρει με φυσικά μαλλιά φορώντας τις πιτζάμες της και είναι απλά αγνώριστη.

Όπως όλα δείχνουν η Kylie είπε να εκμεταλλευτεί το διάστημα της καραντίνας και της κατ' οίκον παραμονής για να ξεκουράσει τα μαλλιά της από τη συνεχόμενη φθορά των βαφών και των χτενισμάτων.

Η μικρότερη αδερφή των Kardashians και ιδιοκτήτρια των Kylie Cosmetics, πρόσφατα ανακοίνωσε πως για όσο καιρό θα βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι αποφεύγοντας τον κορονοϊό, θα κάνει ένα διάλειμμα από τα extensions, τα ψεύτικα νύχια αλλά και τις πρόσθετες βλεφαρίδες της. Πρόσφατα δημοσίευσε ένα Instagram story στο οποίο αποδεικνύει πως απολαμβάνει και αυτή την διαφορετική εκδοχή του εαυτού της.


https://www.instagram.com/p/B_VlyUsDHRn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συγκεκριμένα η Kylie μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο ποζάρει χαλαρή και ανέμελη μέσα στις πιτζάμες της που έχουν τυπωμένα αβοκάντο. Η 22χρονη έδειχνε φρέσκια και λαμπερή ακόμη και χωρίς το καθιερωμένο μακιγιάζ της που περιλαμβάνει contouring, έντονο βάψιμο ματιών και περίγραμμα στα χείλη. Τα ανοιχτά καστανά μαλλιά της διακρίνουμε πως φτάνουν στο ύψος των ώμων της αφού η Kylie όντως άφησε στην άκρη τις περούκες και τα πρόσθετα μαλλιά της. Εμείς έχουμε να πούμε πως μας αρέσει πολύ με το φυσικό και νεανικό αυτό look.


https://www.instagram.com/p/B_YkErBn2p-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B_YfhnUHa1x/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ίδια βέβαια εξακολουθεί να παίζει με την εμφάνισή της μέσα στο σπίτι και μόλις μια μέρα μετά, πόζαρε φορώντας ένα σέξι, λευκό και διάφανο φόρεμα που κολάκευε τη σιλουέτα της. Φυσικά δεν άντεξε για πολύ χωρίς τα μακριά μαλλιά της ενώ στις φωτογραφίες βλέπουμε τα νύχια της βαμμένα σε ανοιχτό ροζ χρώμα και το μακιγιάζ της έντονο μεν αλλά σε φυσικούς τόνους.

Η Kylie είναι απρόβλεπτη και δεν σταματά ποτέ να μας εκπλήσει με τις αλλαγές στην εμφάνισή της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved