Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μόλις έδωσε το νούμερό του στο Instagram… Ή μήπως όχι;

Ο Stefanos with a sign έκανε το πιο επικό πράγμα που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι ένα παιδί που όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο λατρεύουμε. Ξεκινώντας από τα βασικά, είναι ένα από τα αστέρια της νέας γενιάς τένις που ξέρουμε ότι θα μας δώσει εξαιρετικά πράγματα καθώς περνάνε τα χρόνια. Ήδη έχει αντιμετωπίσει τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος -βλ. Roger Federer, Novak Djokovic, κ.α- και πρέπει να ετοιμαζόμαστε για ακόμα πιο επικούς αγώνες από αυτούς που έχουμε δει στη συνέχεια.




Προς το παρόν, όμως, βρισκόμαστε σε καραντίνα. Όλοι έχουμε βρει τρόπους να περνάει η ώρα μας με τα όσα έχουμε στη διάθεσή μας κι ο Στέφανος, που έχουμε καταλάβει πια ότι είναι τύπος του χιούμορ, έκανε κάτι που ειλικρινά μας έκανε να του πούμε συγχαρητήρια.

Ξαφνικά, λοιπόν, είδαμε να ανεβαίνει στο Instagram του μία φωτογραφία με τον ίδιο σε στιλ dude with the sign η οποία έγραφε «Call Me» κι ένα τηλέφωνο στην Αυστραλία.

Πολλοί μπήκαν στη διαδικασία να τον καλέσουν, όμως, μερικοί κατάλαβαν ότι μάλλον κάτι άλλο σοφίστηκε το δαιμόνιο μυαλό του Έλληνα αθλητή.



via GIPHY

Όταν περνάς τον συγκεκριμένο αριθμό στο What’s App σου βγάζει μία φωτογραφία με έναν τενίστα, αλλά όχι τον Στέφανο. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μία photo από το προφίλ του Κύργιου, κάτι που σημαίνει ότι μάλλον ο 21χρονος είχε όρεξη να κάνει μία φανταστική φάρσα.

Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα. Είτε είναι ένας τυχαίος αριθμό με τη φωτογραφία του συναθλητή του, είτε όλος ο κόσμος απέκτησε στο speed dial τον Ελληνοαυστραλό. Με την τρολ διάθεση του Στέφανου ίσως ποντάρουμε στο δεύτερο.

Μπες στην παρακάτω gallery για να δεις την ανάρτηση και το τηλέφωνο που έδωσε, σε περίπτωση που θες να αποπειραθείς να τηλεφωνήσεις.

Διάβασε επίσης: Μαρία Σάκκαρη: Μόλις δεις αυτό το βίντεο, θα αρχίσεις γυμναστική χτες #fact

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved