Η Kristen Stewart έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί εν μέσω καραντίνας

Η διάσημη ηθοποιός δεν φοβάται τις τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Εάν υπάρχει ένα θετικό της κοινωνικής αποστασιοποίησης, είναι πως σου δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείς με νέα χτενίσματα αν και η Kristen Stewart το ήξερε καλά από πριν.

Το τελευταίο δίμηνο είμαστε όλοι απομονωμένοι στο σπίτι σε μια προσπάθεια να σταματήσουμε την εξάπλωση της πανδημίας του φονικού Κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι θα μεσολαβήσει ακόμη ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ξαναδούμε τους φίλους μας και γενικά να κάνουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η κατάσταση αυτή είναι αρκετά στενάχωρη όμως αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα είναι η ιδανική στιγμή για να δοκιμάσεις κάτι πιο extreme στα μαλλιά σου χωρίς να φοβάσαι τις κριτικές.


https://www.instagram.com/p/B-XtxNJhFn1/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για παράδειγμα εάν σκέφτεσαι έντονα να βάψεις τα μαλλιά σου σε φλογερό, πορτοκαλί χρώμα είναι κάτι που η Kristen τόλμησε ήδη. Τον Μάρτιο, πριν από την επίσημη ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας, η Kristen αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της και έβαλε το κομμωτή της, Cj Romero, να της βάψει τα μαλλιά σε έντονο πορτοκαλί χρώμα.


https://www.instagram.com/p/B-U8LUYBjRo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι χαριτωμένος στην καραντίνα; », έγραψε ο Cj Romero στη λεζάντα, επιδεικνύοντας το νέο στυλ της Kristen!


https://www.instagram.com/p/B_ETbLHhkX5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αν θέλετε να πετύχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα εμπνευσμένες από την εμφάνιση της Kristen, ο hairstylist της Cj Romero έχει δημοσιεύσει ολόκληρη τη διαδικασία σε μια ανάρτηση του στο Instagram.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved