Η Kristen Stewart έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί εν μέσω καραντίνας

Η διάσημη ηθοποιός δεν φοβάται τις τολμηρές αλλαγές στην εμφάνισή της.

Η Kristen Stewart έβαψε τα μαλλιά της πορτοκαλί εν μέσω καραντίνας

Εάν υπάρχει ένα θετικό της κοινωνικής αποστασιοποίησης, είναι πως σου δίνεται η ευκαιρία να πειραματιστείς με νέα χτενίσματα αν και η Kristen Stewart το ήξερε καλά από πριν.

Το τελευταίο δίμηνο είμαστε όλοι απομονωμένοι στο σπίτι σε μια προσπάθεια να σταματήσουμε την εξάπλωση της πανδημίας του φονικού Κορονοϊού. Αυτό σημαίνει ότι θα μεσολαβήσει ακόμη ένα μικρό χρονικό διάστημα μέχρι να ξαναδούμε τους φίλους μας και γενικά να κάνουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες. Η κατάσταση αυτή είναι αρκετά στενάχωρη όμως αν το σκεφτείς λίγο καλύτερα είναι η ιδανική στιγμή για να δοκιμάσεις κάτι πιο extreme στα μαλλιά σου χωρίς να φοβάσαι τις κριτικές.

Για παράδειγμα εάν σκέφτεσαι έντονα να βάψεις τα μαλλιά σου σε φλογερό, πορτοκαλί χρώμα είναι κάτι που η Kristen τόλμησε ήδη. Τον Μάρτιο, πριν από την επίσημη ανακοίνωση απαγόρευσης κυκλοφορίας, η Kristen αποφάσισε να κάνει μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της και έβαλε το κομμωτή της, Cj Romero, να της βάψει τα μαλλιά σε έντονο πορτοκαλί χρώμα.

«Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να είσαι χαριτωμένος στην καραντίνα; », έγραψε ο Cj Romero στη λεζάντα, επιδεικνύοντας το νέο στυλ της Kristen!

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

We have each other, and we have pool. ? Two pool sharks we are...❤️??‍♂️?? #quarantinequeens

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cj Romero (@cjromero) στις

 Αν θέλετε να πετύχετε ένα παρόμοιο αποτέλεσμα εμπνευσμένες από την εμφάνιση της Kristen, ο hairstylist της Cj Romero έχει δημοσιεύσει  ολόκληρη τη διαδικασία σε μια ανάρτηση του στο Instagram.