Η Kylie Jenner έκανε μία φάρσα στη μαμά της, αλλά δεν πήγε καθόλου καλά

Μάλλον όχι αυτό που είχε στο μυαλό της.

Η Kylie Jenner είναι ένα κορίτσι που θέλει να περνάει καλά και δεν το κρύβει. Έχει πολύ χιούμορ και, αν την ακολουθείς στα social media, καταλαβαίνεις ότι το εκμεταλλεύεται όσο δεν πάει. Θα τρολάρει τον εαυτό της, θα διασκεδάσει με τις φίλες της και δη με την Anastasia Karanikolaou, και γενικά θα περάσει καλά.

Αυτές τις μέρες, όμως, είπε να βάλει και τη μαμά της στο παιχνίδι και να της κάνει μία φάρσα. Κι εμάς μας αρέσουν οι καλόγουστες φάρσες, αλλά κάποιες φορές, όπως αυτήν, μάλλον δεν ξέρεις κατά πόσο πρέπει να γελάσεις ή όχι.




Η Kylie, λοιπόν, αποφάσισε να πάει στη μαμά της την ώρα που κοιμάται και να την τρομάξει για να δει τα αποτελέσματα. Λογικά θα είχε στο μυαλό της ότι εκείνη θα πεταχτεί από τον ύπνο της και θα το έχει καταγεγραμμένο στην κάμερα, ωστόσο στην πραγματικότητα έγινε κάτι εντελώς διαφορετικό.

Βλέπουμε την κάμερα, λοιπόν, να πλησιάζει, η Kylie αρχίζει να ουρλιάζει κι η Kris… σα να την ξύπνησε κάποιος με τον πιο γλυκό τρόπο. Το μόνο που έκανε ήταν να σηκώσει το κεφάλι της με απορία και να δει τι συμβαίνει.

Μάλλον η φάρσα της δεν πήγε και τόσο καλά όσο φανταζόταν…

https://www.instagram.com/p/B_RIVHEF6gG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Διάβασε επίσης: Η Kylie Jenner πήγε για ψώνια αμακιγιάριστη και ξυπόλυτη κι όλοι απορούν (photos)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved