Η Vanessa Hudgens ανέβασε στο Instagram το πιο επικό βίντεο (video)

Δες τι συνέβη όταν προσπάθησε να κάνει τη χορογραφία του High School Musical...

Το κλασικό τραγούδι του High School Musical “We’re All in This Together” έχει έρθει στο προσκήνιο τις τελευταίες εβδομάδες. Τη στιγμή που όλοι τηρούν τη κοινωνική αποστασιοποίηση και μένουν στο σπίτι εξαιτίας της πανδημίας του Κορονοϊού, το μουσικό hit του 2006 έχει φέρει κοντά τους fans της ταινίας απ’ όλο τον κόσμο.

Πριν λίγες μέρες οι πρωταγωνίστριες του HSM Vanessa Hudgens και Ashley Tisdale ξετρέλαναν το κοινό με τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα Disney Singalong. Οι εκπλήξεις όπως φαίνεται δεν σταματούν ποτέ αφού οι αγαπημένες μας ηθοποιοί μοιράστηκαν μαζί μας στιγμιότυπα από την παραμονή τους στο σπίτι με ένα πολύ ιδιαίτερο τρόπο.


https://www.instagram.com/p/B_EGoOMBtgy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B_GCFX9hW7y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Vanessa πόσταρε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη προσπάθεια να κάνει τη διάσημη χορογραφία των Wildcats.Η αλήθεια είναι πως δεν τα πήγε και τόσο καλά αφού ξέχασε τα βήματα και αναγκάστηκε να διακόψει το βίντεο. Το κορίτσι απέδειξε πόσο ακομπλεξάριστη είναι αφού δεν δίστασε να ανεβάσει το βίντεο και να αποσπάσει θετικά σχόλια από τους θαυμαστές της για το κέφι και τη ζωντάνια της.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved