Oops! Η Camila Cabello άφησε τη μαμά της να της κόψει τα μαλλιά και ίσως δεν έπρεπε (video)

Κάποιος έπρεπε να το κάνει μέσα στην καραντίνα.

Τόσο καιρό που είμαστε πια σε καραντίνα, δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά από αυτά που κάναμε στο παρελθόν. Πράγματα τόσο αυτονόητα τότε που δεν τους δίναμε καμία σημασία. Πάρε για παράδειγμα το κούρεμα. Προ καραντίνας ξέραμε ότι, όταν θελήσουμε, απλώς θα επισκεφτούμε ένα κομμωτήριο και θα μας φτιάξει τα μαλλιά. Τώρα, αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο.

Λογικό είναι, λοιπόν, να προσπαθούμε να βρούμε λύσεις για να γίνει η δουλειά μας εντός σπιτιού κι αυτό είπε να κάνει η Camila Cabello. Η τραγουδίστρια που είναι γνωστή για τα μακριά πλούσια μαλλιά της και -φυσικά- τις αφέλειες, αποφάσισε ότι είχε έρθει πια η ώρα για μία ανανέωση στο hair look της.

Επειδή, όμως, δεν εμπιστευόταν τον εαυτό της, φώναξε τη μαμά της να πιάσει το ψαλίδι.

«Οι αφέλειες είναι πολύ μακριές, δεν μπορώ να βγω έξω, πρέπει να εμπιστευτώ αυτήν τη γυναίκα με τις αφέλειές μου, γιατί δεν μπορώ να εμπιστευτώ τον εαυτό μου»

«Έχω δει πολύ κόσμο να προειδοποιεί να μην το κάνεις. Για να δούμε πώς θα βγει. Τώρα μοιάζω σαν τον Snape»

https://www.instagram.com/tv/B_Od--YgXA4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Το αποτέλεσμα μάλλον δεν ήταν αυτό που θα ήθελε, αφού η μαμά της της έκοψε τις αφέλειες σε εντελώς ευθεία γραμμή, ενώ εκείνη της έχει περισσότερο σε στιλ «κουρτίνα», πιο κοντές στη μέση, πιο μακριές στο πλάι.

Ευτυχώς το αποτέλεσμα δεν είναι και τόσο κακό για να μείνει για κάποιο διάστημα, μέχρι να βγει από την καραντίνα και να της τα διορθώσουν στο κομμωτήριο.




Διάβασε επίσης: Η Camila Cabello μπαίνει πρώτη φορά στην κουζίνα και σου δείχνει πώς να φτιάξεις pancakes (video)

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved