Η σειρά καλλυντικών της Selena Gomez έρχεται πιο γρήγορα απ' ότι φανταζόσουν

Η συλλογή θα έχει 48 διαφορετικές αποχρώσεις makeup και concealer για να βρεις το κατάλληλο για το δέρμα σου.

Πέρυσι το καλοκαίρι έσκασε σαν βόμβα η είδηση ότι η Selena Gomez ετοιμάζει το δικό της brand ομορφιάς και ανακοινώθηκε επίσημα τον Φεβρουάριο από την ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δουλεύω γι’ αυτό το project δύο χρόνια τώρα και μπορώ επίσημα να πω πως το Rare Beauty θα λανσαριστεί στα καταστήματα Sephora στη Βόρεια Αμερική αυτό το καλοκαίρι. Ήθελα να κάνω ένα brand που θα κάνει κάθε κοπέλα να αισθάνεται άνετα. Νομίζω ότι οι άνθρωποι δέχονται πίεση να μοιάζουν με όλους τους άλλους ή πρέπει να ακολουθούν/αγοράζουν κάτι επειδή το κάνουν και οι υπόλοιποι. Θέλω όλοι μας να σταματήσουμε να συγκρίνουμε τον εαυτό μας και να αρχίσουμε να αγκαλιάζουμε τη δική μας μοναδικότητα», είχε αναφέρει τότε, χωρίς όμως να δώσει κάποια παραπάνω λεπτομέρεια για τα προϊόντα που επρόκειτο να λανσάρει.


https://www.instagram.com/p/B8KLgKnnzPv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Λίγες ημέρες αργότερα, η γνωστή τραγουδίστρια έδωσε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε και πάλι για τα προϊόντα ομορφιάς της, αυτή τη φορά δίνοντας τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε. «Η συλλογή έχει 48 διαφορετικές αποχρώσεις makeup και concealer. Όλα τα προϊόντα είναι πολύ ποιοτικά και εύκολα στη χρήση», τόνισε ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε πως «η γενιά μου έχει όλη αυτή την πίεση να μοιάζει σε ένα συγκεκριμένο πρότυπο και ήθελα να κάνω μία συλλογή που θα ξεφεύγει από αυτή την πίεση. Θέλω όλοι οι άνθρωποι να αισθάνονται ασφαλείς».


https://www.instagram.com/p/B76c9q5DxjO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα η ίδια ανέφερε πως στην καμπάνια προώθησης του brand της δεν θα χρησιμοποιήσει επαγγελματίες μοντέλα αλλά «πραγματικούς ανθρώπους», καλώντας τους θαυμαστές της οι οποίοι μένουν στις ΗΠΑ για ένα να περάσουν από casting.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved