Ο «Thor» πέταξε την πιο επική σπόντα στη Miley Cyrus για τον χωρισμό της με τον αδερφό του

Πάντα στο πλευρό του Liam.

Η Miley Cyrus κι ο Liam Hemsworth ήταν ένα από τα ζευγάρια του Hollywood που βλέπαμε να είναι και να μην είναι μαζί για πολλά χρόνια. Στη λογική της Selena Gomez και του Justin Bieber, αλλά με τη διαφορά ότι εκείνοι παντρεύτηκαν κιόλας. Καμία σημασία, βέβαια, δεν είχε, γιατί το αποτέλεσμα ήταν πάλι ίδιο: Χωρισμός.

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει ανά διαστήματα σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, όμως, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί κάποια, τα στοιχεία δείχνουν να μην είναι και πολύ θετικά για την πλευρά της Miley.




Από την άλλη, για τον Liam μέχρι πρόσφατα ακούγαμε για την κακή του ψυχολογική κατάσταση την περίοδο που συνέβαιναν όλα αυτά με τη Miley και, μάλιστα, το πρώτο καιρό είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με τον αδερφό του στην παραλία, στις οποίες ο πρώην πια της Miley έμοιαζε απορροφημένος στις σκέψεις του και στενοχωρημένος.

Τώρα, λοιπόν, ο Chris Hemsworth aka Thor, έδωσε συνέντευξη στο News.com.au και μίλησε για διάφορα. Το θέμα κάποια στιγμή πήγε στον Liam και στη φωτογράφηση που έκανε για το Men’s Health, ώσπου πέταξε μία τέλεια σπόντα για τη Miley.

«Νομίζω ότι έχει τελειώσει. Είδες το εξώφυλλο του Men’s Health; Σκέφτηκα ‘Καθόλου κακά. Είναι έξω προπονείται και μένει fit, και πίσω στην Αυστραλία να κάνει τα δικά του. Είναι ο τρόπος του να ζεις στην Αυστραλία, υποθέτω. Τον βγάλαμε από το Malibu!»

Oops. Miley, το σπίτι σας στο Malibu μόλις δέχτηκε ένα χτύπημα...

Διάβασε επίσης: Ο Liam Hemsworth αποκαλύπτει κάτι κακό για την ψυχολογική του κατάσταση στο πλευρό της Miley Cyrus

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved