Harry Poter Love: Μάθαμε τα μυστικά ομορφιάς της Emma Watson

Ανακάλυψε όλα όσα κάνει η ηθοποιός για να έχει πάντα λαμπερό και όμορφο δέρμα.

Η Emma Watson έγινε 30 ετών και όλες θέλουμε να πάρουμε λίγη από την αστείρευτη νιότη που κρύβει ακόμα στο πρόσωπό της. Η γνωστή ηθοποιός ακολουθεί κάποια πολύ απλά βήματα για την ρουτίνα ομορφιάς της και εμείς ήρθε η ώρα να σου τα αποκαλύψουμε!

1) Χρησιμοποιεί τα κατάλληλα προϊόντα

Η Emma Watson δεν χρησιμοποιεί ποτέ προϊόντα ομορφιάς τα οποία ξεχειλίζουν... χημικά! Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιεί είναι φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον, όπως εκείνα που διαθέτουν ως κύριο συστατικό το τριαντάφυλλο.

2) Δεν βάζει ποτέ scrub στο πρόσωπό της

Η αλήθεια είναι πως αν οι κινήσεις που θα κάνεις την ώρα του scrub δεν είναι απαλές και σωστές, μπορεί να δημιουργήσεις από το πουθενά πρόβλημα στο πρόσωπό σου. Η ηθοποιός δεν θέλει να το διακινδυνεύσει. Μάλιστα σε μία συνέντευξή της είχε τονίσει πως χρησιμοποιεί θαλασσινά άλατα για να τρίψει το σώμα της, όμως δεν τα βάζει ποτέ στο πρόσωπό της. Το μόνο που χρησιμοποιεί είναι ένας απλός αφρός που της δίνει την επιθυμητή λάμψη.

3) Κάνει πάντα την βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της (ό,τι ώρα κι αν έχει πάει)

«Ό,τι κι αν συμβεί, πάντα πλένω το πρόσωπό μου τη νύχτα. Θα μπορούσα να επιστρέψω από ένα γύρισμα στις 4 το πρωί και να κάνω καθαρισμό πριν πέσω για ύπνο», αποκάλυψε η Emma όταν ρωτήθηκε για τα μυστικά της ομορφιάς της.


https://www.instagram.com/p/B-FlUSFJ0dg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

4) Minimal μακιγιάζ

Πολλοί make up artists οι οποίοι συνεργάστηκαν μαζί της στο παρελθόν, αποκάλυψαν ότι η Emma Watson ίσα που βάφεται διότι της αρέσει το φυσικό δέρμα και αγαπά να φαίνονται οι φακίδες της. Με λίγα λόγια αφήνει το δέρμα να αναπνεύσει δίχως να το ταλαιπωρεί με πολλές στρώσεις make up.

5) Κάθε μέρα κι άλλο προϊόν

Αυτό που κάνει η ηθοποιός για να είναι ένα βήμα μπροστά από τυχόν δερματικά προβλήματα, είναι να παρακολουθεί τι προϊόντα χρειάζεται καθημερινά. Λατρεύει να ενυδατώνει το δέρμα της και κάνει καθημερινά αλλαγές στα προϊόντα που χρησιμοποιεί, αναλόγως με το πως θα δει να μοιάζει το δέρμα της μόλις ξυπνήσει.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved