Εκμεταλλεύονται τη Selena Gomez: Η νέα νομική διαμάχη της τραγουδίστριας

Αυτό το κορίτσι δε θα ηρεμήσει ποτέ...

Τι θα γίνει μ’ αυτό το κορίτσι δεν ξέρουμε. Ανά πάσα στιγμή, για κάποιον λόγο η Selena Gomez θα βρεθεί στα φώτα της δημοσιότητας κι αυτό δεν αφορά πάντα το κομμάτι της δουλειάς της. Φυσικά και τα επιτυχημένα της τραγούδια, οι συναυλίες κι οι φωτογραφήσεις της θα αποτελέσουν το πρώτο θέμα στα Μέσα, ωστόσο η μεγάλη δημοσιότητα που έχει, κάνει πολλούς να προσπαθούν με κάποιον τρόπο να την εκμεταλλευτούν.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, μία εταιρεία video game χρησιμοποίησε την εικόνα της για να δημιουργήσει έναν χαρακτήρα ίδιο με εκείνη, χωρίς, όμως, να πάρει την άδειά της.




Βλέποντάς το, η Selena, έσπευσε να πάρει τα ανάλογα μέτρα, επικοινωνώντας με τον δικηγόρο της και τελικά κάνοντας μήνυση στην εταιρεία. Μία κίνηση που τη λες απόλυτα αναμενόμενη, αφού, απλώς βγάζουν χρήματα χωρίς καν να τη ρωτήσουν, συν ότι δεν ξέρει και πώς θα χρησιμοποιηθεί η εικόνα της.

Ο δικηγόρος της, Alex Weingarten, έκανε τη δήλωση που ακολουθεί:

«Η καριέρα της Selena Gomez ως μοντέλο, ηθοποιός, μουσικός κι επιχειρηματίας έκανε τη Selena διάσημη. H Forgame, η Mutanbox κι αυτοί οι άλλοι αναξιόπιστοι δημιουργοί videogame έχουν προσπαθήσει να βγάλουν κέρδος από το χαρακτηριστικό look της Selena ιδιοποιούμενοι την ομοιότητά της και προσκαλώντας τους παίκτες να φτιάξουν τη Selena χωρίς την έγκρισή της»


Διάβασε επίσης: Selena Gomez: Η αποκάλυψη για τον λύκο κι η τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved