Το καστ του High School Musical έκανε το πιο cool reunion

Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές ενώθηκαν ξανά μέσω της εφαρμογής Zoom.

Συγκεκριμένα οι : Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale, Corbin Bley, Monique Coleman, Lucas Grabeel και Kenny Ortega, το cast και ο σκηνοθέτης του "High School Musical" δηλαδή, έκαναν ένα ευφάνταστο και ιδιαίτερο reunion εν μέσω καραντίνας. Ο μόνος που έλειπε ήταν ο Zac Efron. Ο λόγος; Άγνωστος...

"Guess who’s back", έγραψε χαρακτηριστικά η Vanessa σε ένα screenshot που ανέβασε στο Instagram account της, στο οποίο φαίνεται πως έκαναν μία ομαδική συνομιλία στο ZOOM. Το ίδιο έκανε και η Monique, γράφοντας "together, together".


https://www.instagram.com/p/B-2ckEpBmCQ/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βέβαια, αυτό δεν ήταν το μοναδικό διαδικτυακό reunion που έκανε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Kenny Ortega, αφού ο ίδιος δημοσίευσε εξίσου screenshots από βιντεοσυνομιλία του με την KayCee Stroh και αρκετούς από τους χορευτές του Disney Chennel.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές εβδομάδες πριν η Ashley, η Vanessa και η KayCee μαζί με τον Bart Johnson (τον προπονητή Bolton από την ταινία HSM) αναδημιούργησαν την κλασική "We're All in This Together" χορογραφία σε ένα μοναδικό βίντεο στο TikTok, το οποίο έγινε φυσικά viral. Μήπως το cast του "High School Musical" ετοιμάζει reunion και για την μεγάλη οθόνη; Χμμμ..

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved