Η φωτογραφία της Selena Gomez που ξεπέρασε τα 3.5 εκατομμύρια likes

Η Selena ανεβάζει throwback φωτογραφίες και το Instagram παίρνει φωτιά.

Μπορεί να είμαστε στο 2020, αλλά η Selena Gomez κατάφερε να μας μεταφέρει στη δεκαετία του '90. Η διάσημη τραγουδίστρια εν αναμονή της κυκλοφορίας της deluxe έκδοσης του άλμπουμ της Rare, το οποίο περιλαμβάνει το πολυαναμενόμενο bonus κομμάτι "Boyfriend", δημοσίευσε στο Instagram μερικά throwback στιγμιότυπα. Εκεί την βλέπουμε να έχει ένα κούρεμα εμπνευσμένο από τη δεκαετία των 90’s με έντονες αφέλειες που ομολογούμε πως μας άρεσαν πολύ.

Συγκεκριμένα στις 8 Απριλίου, η Selena πόσταρε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram (που αυτή τη στιγμή μετρά 172 εκατομμύρια ακόλουθους), κάποιες φωτογραφίες συνοδευόμενες από τη νέα της μουσική.Εμείς όμως δεν μείναμε εκεί αφού η τραγουδίστρια αποτελεί για εμάς πηγή έμπνευσης σε θέματα στιλ και ομορφιάς.

Στην πρώτη φωτογραφία η Selena φορούσε αμάνικο ζιβάγκο, μακριά σκουλαρίκια και ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν. Αυτό που ξεχώρισε όμως είναι το χτένισμά της, που ξεκάθαρα θύμιζε τη δεκαετία των 90’s. Στο δεύτερο post η Selena είναι sexy και υπέρλαμπρη μέσα στο ροζ παγετένιο της φόρεμα.


https://www.instagram.com/p/B-ujze8jqWh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


https://www.instagram.com/p/B-sT2lqDGsC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αυτό το έτος ήταν ιδιαίτερα πολυάσχολο και επιτυχημένο για την νεαρή τραγουδίστρια που τον Ιανουάριο ανακοίνωσε την επικείμενη σειρά καλλυντικών της. Επίσης έκανε μια μεγάλη αλλαγή κόβοντας τα μαλλιά της σε ένα μακρύ καρέ και μας έκανε να αναρωτηθούμε ποια τάση θα ακολουθήσει μετά.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved