Η Millie Bobby Brown μας αποκάλυψε ποιες μάσκες ομορφιάς κάνει στο σπίτι

Η αγαπημένη ηθοποιός μοιράστηκε τη ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί τις μέρες της καραντίνας.

Εάν έχεις αφιερωθεί ολοκληρωτικά στη προσωπική σου περιποίηση τις μέρες της κοινωνικής αποστασιοποίησης, σίγουρα δεν είσαι η μόνη. Η αγαπημένη Millie Bobby Brown συμπάσχει και αποδεικνύει πως είναι κι εκείνη μία από εμάς.

Η Millie πρόσφατα πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram (που αυτή τη στιγμή μετρά περισσότερους από 32 εκατομμύρια ακόλουθους), τη δική της ρουτίνα ομορφιάς για τις μέρες που βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι εξαιτίας της καραντίνας.


https://www.instagram.com/tv/B-CypW8HROR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η ταλαντούχα ηθοποιός του Stranger Things δημοσίευσε ένα βίντεο στο IGTV στο οποίο βρίσκεται παρέα με την αδελφή της Rachel και δείχνει τα αγαπημένα της προϊόντα ομορφιάς, τα οποία φυσικά, περιλάμβαναν πολλά από τη δική της συλλογή καλλυντικών, Florence by Mills.

Αποκάλυψε πώς φροντίζει καθημερινά το δέρμα της ενώ την είδαμε να φοράει on camera μια λαμπερή μάσκα ομορφιάς. Επίσης απάντησε σε πολλές ερωτήσεις θαυμαστών σχετικά με τη συλλογή της που δημιούργησε με τη βοήθεια της αδελφής της. Μετά τη μάσκα την οποία άφησε για 30 λεπτά, η Millie εφάρμοσε μια ενυδατική κρέμα και λάδι για τα χείλη. Μια απλή αλλά αποτελεσματική ρουτίνα ομορφιάς που στοχεύει σε καθαρό και λαμπερό δέρμα.

Περιττό να πούμε ότι θα θέλαμε πολύ να δοκιμάσουμε μερικά από αυτά τα προϊόντα για να δούμε αν είναι όντως τόσο αποτελεσματικά και στο δικό μας δέρμα. Για την 16χρονη Millie δεν έχουμε κάτι να προσθέσουμε αφού η εικόνα μιλάει από μόνη της και δείχνει πόσο όμορφη και φρέσκια είναι.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved