Έτσι φτιάχνει η Ariana Grande τα νύχια της εν μέσω καραντίνας: Κάν' το κι εσύ

Μάθαμε πώς έφτιαξε η Ariana Grande τα νύχια της τώρα που όλα τα σαλόνια ομορφιάς είναι κλειστά.

Όπως έχουμε δει τον τελευταίο καιρό οι αγαπημένοι μας celebrities τηρούν κι αυτοί με τη σειρά τους την κοινωνική αποστασιοποίηση και τον κατ’ οίκον περιορισμό. Πλέον έχουν άπειρες ώρες ελεύθερου χρόνου και μοιράζονται με τους θαυμαστές τους καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή τους εν μέσω καραντίνας.

Το λουκέτο στα κομμωτήρια και τα σαλόνια ομορφιάς μας ανάγκασε να φροντίζουμε πλέον μόνες μας για την περιποίηση του προσώπου και του σώματός μας. Έτσι λοιπόν αρχίσαμε τις μάσκες προσώπου και μαλλιών με την ελπίδα να πλησιάσουμε έστω και λίγο σε ένα καλό, επαγγελματικό αποτέλεσμα. Τα νύχια παραμένουν ένα μεγάλο πρόβλημα αυτή την περίοδο αφού είναι αδύνατον να επισκεφτείς τους ειδικούς και να αποκτήσεις ένα ωραίο μανικιούρ.

Καμία από εμάς δεν μπορεί να γίνει καλλιτέχνης νυχιών από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά το κλείσιμο των nail bar σήμαινε ότι οι περισσότερες πρέπει να μάθουμε πώς να φροντίζουμε και να βάφουμε τα νύχια μας για μια ώρα ανάγκης, συμπεριλαμβανομένων και των celebrities. Μια πολύ καλή επιλογή για εύκολο μανικιούρ κατά τη διάρκεια της απομόνωσης που γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής τελευταία, είναι τα press on nails, δηλαδή τα αυτοκόλλητα νύχια ( σου έχουμε μιλήσει εδώ για αυτά). Η Ariana Grande είναι η τελευταία που δοκίμασε αυτή την τάση.

Η τραγουδίστρια των "7 Rings" μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για το πρωτότυπο αυτό μανικιούρ ποστάροντας ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στα Instagram stories. Όπως εξήγησε, τα αυτοκόλλητα νύχια της τα έστειλε ένας καλλιτέχνης νυχιών με έδρα το Los Angeles, για να της δώσει την λύση εν μέσω καραντίνας. Η Ariana τον ευχαρίστησε δημόσια και έδειξε τα νέα της νύχια γεμάτη περηφάνεια.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved