Η Lady Gaga παράτησε live συνέντευξη με τον Jimmy Fallon (video)

Η τραγουδίστρια έκλεισε το τηλέφωνο έτσι απλά και άφησε τη συνέντευξη στη μέση.

Από τότε που ξέσπασε ο κορονoϊός, ο Jimmy Fallon πραγματοποιεί το Tonight Show από το σπίτι και παίρνει συνεντεύξεις μέσω Facetime.

Καλεσμένη του την πρωταπριλιά ήταν η Lady Gaga που έκανε την πιο αμήχανη και απρόσμενη συνέντευξη που θα μπορούσε να γίνει . Ήταν αφηρημένη και μιλούσε διαρκώς με τους βοηθούς της, αδιαφορώντας πλήρως για το γεγονός πως βρισκόταν σε live σύνδεση στην τηλεόραση. Στη συνέχεια, η συνέντευξή της τελείωσε άδοξα όταν είπε στον παρουσιαστή: «απλά δεν μπορώ να μιλήσω τώρα» και έκλεισε το τηλέφωνο.

Ο Jimmy είπε με ενθουσιασμό «Γειά σου Lady Gaga» μόλις άρχισε η σύνδεσή τους και έδειξε την 34χρονη τραγουδίστρια. Εκείνη ήταν ιδιαίτερα όμορφη φορώντας κατακόκκινο κραγιόν και σκουρόχρωμα γυαλιά. Η Gaga χαιρέτησε εκείνον και τους ακροατές, ήταν όμως πολύ αμήχανη. Όπως η ίδια είπε την πέτυχαν σε μια πολύ δύσκολη ώρα κι μάλιστα ακούσαμε το τηλέφωνό της να χτυπά με εκείνη να προσπαθεί να πει τα σπουδαία νέα της στον Jimmy και τον κόσμο που παρακολουθούσε.

Η 34χρονη star ζήτησε αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η συνέντευξη μια άλλη μέρα καθώς εκείνη την στιγμή ήταν ιδιαίτερα απασχολημένη με κάποια επείγοντα τηλεφωνήματα. Στη συνέχεια ζήτησε συγγνώμη και είπε πως πρόκειται για κάτι σοβαρό που έχει σχέση με τον κορονοϊό και συμφώνησε ομόφωνα με τον Jimmy να πραγματοποιήσουν τη συνέντευξη σε λίγες μέρες.

Δες και μόνη σου την αναπάντεχη αυτή συνέντευξη...



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved