Αυτή η photo της Ariana Grande με τα σγουρά της μαλλιά ξεπέρασε τα 6 εκ. likes σε μία μέρα

Η αγαπημένη μας τραγουδίστρια είναι μια άλλη με τα φυσικά, σγουρά της μαλλιά.

H 26χρονη ταλαντούχα τραγουδίστρια που μετρά αυτή τη στιγμή 178 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, βρίσκεται σε καραντίνα όπως όλοι μας. Κάπως έτσι, οι μέρες στο σπίτι κυλούν ήρεμα και με την Ariana πολύ ενεργητική στα social media, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει.

Η Ariana είναι αδιαμφισβήτητα από τις ομορφότερες τραγουδίστριες της μουσικής βιομηχανίας αυτή τη στιγμή και τα look της αποτελούν συχνά πηγή έμπνευσης για όλες μας. Τα μαλλιά της ήταν πάντα σήμα κατατεθέν και ως τώρα μας έχει χαρίσει πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις με την πλούσια και μακριά της αλογοουρά που παραπέμπει στη Ραπουνζέλ.

Εκείνη ωστόσο έκανε μια αποκάλυψη που μας ξάφνιασε αρκετά όταν πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ήταν κυριολεκτικά μια άλλη. Έτσι στη selfie αυτή, εκτός από το έντονο cat-eye eyeliner της που μας αρέσει πολύ, είδαμε για πρώτη φορά τα φυσικά, σγουρά μαλλιά της και μείναμε άφωνες.


https://www.instagram.com/p/B-XmKlAlCYu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αλήθεια είναι πως έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε την Ariana με τα φυσικά της μαλλιά και συγκεκριμένα η τελευταία φορά ήταν τον Αύγουστο, όταν ο κομμωτής της δημοσίευσε μια φωτογραφία που εκείνη βρισκόταν στο κρεβάτι με τα πλούσια, σγουρά βρεγμένα μαλλιά της σαν να είχε μόλις βγει από το ντους.

Εμάς πάντως μας άρεσε πολύ η Ariana με αυτό το φρέσκο, φυσικό look που τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Σίγουρα άρεσε και στους fans της αφού τα likes στο Instagram έπεσαν βροχή.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved