Stranger Things: Όλα όσα μάθαμε για την τρίτη σεζόν

Η αγωνία στο κατακόρυφο

Τα ψέματα τελείωσαν, το 2018 πλησιάζει στο τέλος του και όλοι εμείς περιμένουμε με αγωνία το 2019 που θα φέρει-επιτέλους-τις συνέχειες των αγαπημένων μας σειρών. Μία από αυτές, είναι και το Stranger Things, το οποίο μας έχει αφήσει να αγωνιούμε για το μέλλον των μικρών πρωταγωνιστών. Λοιπόν, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εμείς κάτσαμε και μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για τον τρίτο κύκλο και σου τις παρουσιάζουμε.

- Κάποιoι χαρακτήρες κανονικά θα ήταν ήδη νεκροί, αλλά μετά την επιτυχία που είχαν στο κοινό, αποφασίστηκε να πάρουν παράταση ζωής. Καλά κατάλαβες. Αναφέρομαι στους Eleven και Steve.

- Στις ΗΠΑ θα γίνει καστ για νεαρούς ηθοποιούς μιας και θα χρειαστούν πολλοί κομπάρσοι. Καταλαβαίνουμε όλοι τι πρόκειται να γίνει στις οντισιόν.

- Η τρίτη σεζόν θα είναι η πιο σκοτεινή μέχρι στιγμής (wow).

- O έρωτας θα παίξει πολύ βασικό ρόλο, ενώ τα επεισόδια θα είναι λιγότερα από τις προηγούμενες σεζόν (κλασικά).

- Η τεράστια σκιά (εκείνο που έβλεπε ο Will αν θυμάσαι) θα συνεχίσει να υπάρχει και να απειλεί, όπως επίσης και το Upside Down που τόσο μας απασχόλησε στις δύο προηγούμενες σεζόν.

- Τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν είναι ήδη σε εξέλιξη αλλά για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία ανακοίνωσης. Επίσης, μάλλον η τρίτη δεν θα είναι η τελευταία σεζόν.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved