Δες πρώτη το νέο look της Kylie Jenner στην καραντίνα

Οι μέρες στο σπίτι είναι μάλλον βαρετές για την Kylie κι έτσι αποφάσισε να αποκτήσει ένα νέο look στα μαλλιά της.

Η Kylie Jenner βρίσκεται σε καραντίνα όπως κι εμείς και όλα δείχνουν πως οι μέρες στο σπίτι κυλούν αργά και βασανιστικά για την 22χρονη και μικρότερη αδερφή των Kardashian.

Η Kylie, ιδιοκτήτρια των πολύ πετυχημένων προϊόντων μακιγιάζ Kylie Cosmetics βαρέθηκε τα μαλλιά της και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή με σκοπό να ανανεωθεί εν μέσω καραντίνας. Πρόσφατα ανέβασε ένα selfie βίντεο σε Instagram story και αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το νέο, κοντό καρέ της κούρεμα με τη καραμελένια απόχρωση που έχει πλέον στα μαλλιά της. Τουλάχιστον η βαρεμάρα γεννά τη δημιουργικότητα, όπως μπορείς να δεις και μόνη σου παρακάτω!


https://www.instagram.com/p/B-FzaJ8FjxE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ωστόσο, η Kylie φαίνεται να αναπολεί την εποχή που είχε ροζ μαλλιά και μπορούσε να βγει από το σπίτι! Την ίδια μέρα, πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ( ο οποίος μετρά αυτή τη στιγμή 167 εκατομμύρια ακόλουθους) ένα σύντομο βίντεο με την ίδια να φορά μια ροζ περούκα.


https://www.instagram.com/p/B-GIbuXHQxG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Μου λείπει η κοινωνική ζωή. Όσο πιο γρήγορα αποφασίσουμε να μένουμε μέσα, τόσο πιο γρήγορα μπορούμε να επιστρέψουμε πάλι σε αυτήν .. ελπίζω ότι όλοι παίρνουν στα σοβαρά την κοινωνική αποστασιοποίηση», έγραψε η Kylie κάτω από την φωτογραφία της.

Εμείς αναμένουμε φωτογραφίες με τα νέα της μαλλιά για να αποφασίσουμε αν μας αρέσουν τελικά η όχι. Εσύ τι πιστεύεις;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved