Έξαλλοι οι fans της Kylie Jenner: Η κίνηση που δεν πέρασε απαρατήρητη

Η μικρή αδερφή των Kardashian-Jenner ανέβασε αυτό το βίντεο κι εξόργισε τον κόσμο.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά όταν μιλάμε για την Kylie Jenner. Η νεότερη από τις αδερφές Kardashian-Jenner έχει καταφέρει να χτίσει μία αυτοκρατορία και δεν αναφερόμαστε μόνο στα Kylie Cosmetics. Ναι, σαφώς αυτά ήταν που της απέφεραν ένα τεράστιο μέρος της περιουσίας της, ωστόσο πέτυχαν γιατί η Kylie είναι μία από τις πιο αγαπημένες celebs του κόσμου.

Όταν συμμετείχε στο ριάλιτι της οικογένειας, όντας τότε μικρή σε ηλικία, ήταν το άτομο που άρχισε να έχει fans για το πόσο αθώο και προσγειωμένο έμοιαζε να είναι. Όταν άρχισε να μεγαλώνει, βέβαια, η εξωτερική της εμφάνιση υπέστη πολλές αλλαγές κι η ίδια έβγαινε όλο και περισσότερο μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας.




Αυτήν τη στιγμή, ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει 167 εκατομμύρια followers που γεμίζουν τις φωτογραφίες και τα βίντεό της με likes και σχόλια κι εκείνη ανταποδίδει δημοσιεύοντας συνέχεια νέο υλικό.

Κάτι που ανέβασε πρόσφατα, όμως, έκανε το κοινό να εξοργιστεί και μιλάμε για τα chopsticks Louis Vuitton. Φάνηκε από το βίντεο ότι η Kylie τα λάτρεψε, αλλά δε συνέβη το ίδιο με τους λάτρεις της, αφού στη σκέψη ότι αυτά κοστίζουν 450 δολάρια, θεώρησαν ότι και είναι υπερβολικό και ότι προκαλεί. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που άνθρωποι πεινάνε.

Διάβασε μερικά από τα σχόλια των χρηστών στην παρακάτω gallery.


Διάβασε επίσης: Justin & Hailey Bieber βρήκαν το «κόλπο των ερωτευμένων» για να περάσουν καλύτερα την καραντίνα τους

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved