Δες πώς περνάει εν μέσω καραντίνας η Emily Ratajkowski

Το supermodel μας έδειξε πώς περνάει τις μέρες της κλεισμένη στο σπίτι.

Είναι νέα, όμορφη ( χωρίς αμφιβολία) , πετυχημένη και απο τα πιο δυνατά ονόματα στο χώρο του μόντελινγκ. Πρόσφατα μάλιστα γιόρτασε και την δεύτερη επέτειο του γάμου της με τον εκλεκτό της καρδιάς της. Συχνά μοιράζεται στιγμές από την ζωή, την καριέρα και την καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της αφού είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Το 28χρονο top model, που μετρά 25.7 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, αποκάλυψε πως βρίσκεται κι εκείνη σε κατ'οίκον περιορισμό και δεν δίστασε μάλιστα να ανεβάσει φωτογραφίες. Η ίδια πόσταρε στον προσωπικό της λογαριασμό στιγμές από την νέα καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας και όπως ήταν αναμενόμενο, τα likes έπεσαν βροχή.


https://www.instagram.com/p/B9-KTSMhYjM/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι μέρες του μοντέλου στο σπίτι κυλούν με καφέ, τηλεφωνήματα με συνεργάτες, φαγητό ( κι όμως τα μοντέλα τρώνε τελικά), βιντεοκλήσεις με την οικογένεια, μακιγιάζ και διάβασμα, όπως η ίδια αποκάλυψε.

Επιπλέον η αγαπημένη μας Emily φαίνεται να βρήκε παρηγοριά στο Tik tok, αφού ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο και έκανε τους φανς της να τρελαθούν από την κίνηση αλλά και την φυσική ομορφιά της.


https://www.instagram.com/p/B-As8wghMMX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Aπό εμάς είναι ΝΑΙ και αυτό που έχουμε να πούμε είναι πως η καραντίνα φαίνεται πως της πάει και πολύ μάλιστα! Εσύ πώς περνάς το χρόνο σου στο σπίτι;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved