Η Miley Cyrus εξομολογήθηκε ότι ζήλευε την Demi Lovato και αυτός είναι ο λόγος

Σε ένα livestream video τα αποκάλυψαν όλα.

Όλοι προσπαθούμε να περάσουμε όσο το δυνατόν πιο ευχάριστα μέσα στο σπίτι. Η καραντίνα μπορεί να μας έχει κρατήσει σε μια απόσταση, αλλά φαίνεται πως, κατά κάποιο τρόπο μας έχει φέρει και πιο κοντά.

Πέρα από τις δημιουργικές ασχολίες, μουσική, ζωγραφική, διάβασμα και το απεριόριστο Netflix, μπορείς να μιλήσεις με τις φίλες σου στο τηλέφωνο, ή ακόμη καλύτερα με βίντεο κλήση. Κάτι τέτοιο έκανε και η Miley Cyrus με την Demi Lovato.

Η Miley ξεκίνησε ένα livestream talk show στο Instagram, το Bright Minded: Live With Miley όπως ονομάζεται. Για καλή μας τύχη, αναπάντεχα, εμφανίστηκε και η Demi Lovato. Σκοπός της Miley σε αυτά τα video είναι να δώσει κουράγιο σε όλους τους fans της μέσα από την συζήτηση αλλά δίνοντας και μερικά tips διαλογισμού για να ξεπεράσουν το άγχος τους.


Στο συγκεκριμένο livestream talk show, όπου εμφανίστηκε η Demi, τα δύο κορίτσια μίλησαν για τον νέο κορονοϊό αλλά μίλησαν επίσης και για την φιλία τους. H Miley αποκάλυψε ότι ζήλευε την Demi, παρόλα αυτά είναι ακόμα φίλες. Για ποιο λόγο τη ζήλευε όμως;

Διάβασε περισσότεραστη gallery

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved