Ariana Grande και Miley Cyrus είναι έξαλλες με τους fans κι αυτά είναι τα μηνύματα για τον κορονοϊό

Οι αγαπημένες σου τραγουδίστριες παίρνουν θέση και πρέπει να διαβάσεις όλα όσα λένε.

Σχεδόν όλοι σου οι αγαπημένοι stars, έχουν πάρει θέση στις εξελίξεις του κορονοϊού. Είτε αναστέλλοντας τις εμφανίσεις τους, είτε με τα δικά τους προσωπικά μηνύματα μέσω των social media. Φαίνεται ότι συμβουλεύουν τον κόσμο, παρακινώντας τους να μείνουν στον σπίτι.

Μέσα σε αυτά τα πρόσωπα της δημοσιότητας ανήκουν και η Miley Cyrus η οποία στέλνει το μήνυμά της μέσω του instagram account της, βάζοντάς τα με τους... «υπερκαταναλωτικούς» της περιόδου αυτής, αλλά και η Ariana Grande που με μια ανάρτησή της σε instagram και Twitter θέλει οι fans της να αντιληφθούν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Ξεκινώντας από την Miley Cyrius, με ένα video από τα χρόνια της Hannah Montana γράφει στην λεζάντα σε όσους πανικοβάλλονται και αδειάζουν τα ράφια των super markets: «Κανένας δεν χρειάζεται όλες τις σούπες από τα καταστήματα. Όσο περισσότερη ζήτηση έχει ένα προϊόν, τόσο θα ακριβαίνει.Είναι η κατάλληλη στιγμή να συγκρατηθείς. Είναι απίστευτα δύσκολο να πάρεις έξυπνες αποφάσεις εν μέσω πανικού, αλλά σκέψου εις διπλούν πριν πράξεις.» Έγραψε η Miley.

https://www.instagram.com/p/B9w-f0cJuKc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Μπες στη gallery και δες την ανάρτηση της Ariana.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved