Selena Gomez: Η selfie που δείχνει πόσο πολύ έχει ομορφύνει

FYI: Θέλουμε να κάνουμε το μακιγιάζ της asap.

Την αγαπάμε τη Selena Gomez. Είναι ένα κορίτσι που έχει περάσει πολλά και συνεχίζει να προσπαθεί κάθε μέρα και να μην το βάζει κάτω. Ήταν για χρόνια σε σχέση με τον Justin Bieber, με τον οποίο μια χώριζαν, μια τα ξαναέβρισκαν, κι όλο αυτό είχε φυσικά αντίκτυπο στην ψυχολογία της.

Σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, η αγαπημένη τραγουδίστρια έδινε τη μάχη της με τον Λύκο, φτάνοντας να κάνει μεταμόσχευση νεφρού, δωρήτρια του οποίου ήταν η καλή της φίλη, Francia Raisa.

Στη συνέχεια, ωστόσο, όλα όσα περνούσε την έκαναν να πάθει νευρικό κλονισμό και να πάρει τελικά την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα και να αποσυρθεί από τα social media και τα φώτα της δημοσιότητας.




Μπορεί οι μήνες αποχής της να φάνηκαν πολλοί στους fans της, αλλά η Selena έκανε το πιο δυνατό comeback, κυκλοφορώντας τα νέα της τραγούδια και βάζοντας τα κακώς κείμενα και τον Justin μια για πάντα στο παρελθόν.

Πλέον, η σταρ λάμπει και δεν μπορεί να το κρύψει και, μόλις δεις την πρόσφατη selfie της, θα δεις ότι όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο ομορφαίνει.

Δες τη στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Τι συνέβη και η Selena Gomez δήλωσε ότι «θα μείνει μόνη της για πάντα»

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved