Η τολμηρή κίνηση της Billie Eilish για το body-shaming που σόκαρε τον πλανήτη

Δώσε βάση, γιατί η Billie δεν αστειεύεται!

Όλοι έχουμε συνηθίσει την Billie Eilish με τα φαρδιά ρούχα της, εκείνα τα πράσινα χαρακτηριστικά της μπλουζάκια και τώρα η τραγουδίστρια έκανε μια κίνηση που κανένας δεν περίμενε από εκείνη.

Όπως έχει δηλώσει και η ίδια, η γκαρνταρόμπα της έχει αυτά τα κομμάτια και προτιμά να τα φορά, όχι τόσο για να μην δείχνει το σώμα της ή για να μην υποστεί την κριτική του κόσμου, αλλά πολύ απλά επειδή νιώθει άνετα με αυτά τα ρούχα.

Η αλήθεια είναι ότι σε μια εποχή όπου όλες οι τραγουδίστριες, αλλά και μη, επιλέγουν ρούχα με τα οποία αναδεικνύουν τον σωματότυπό τους, η Billie είναι η ευχάριστη εξαίρεση.

Επιλέγει να εστιάσει στις φωνητικές της ικανότητες και το μουσικό της ταλέντο αντί στο σώμα της. Παρόλα αυτά, το θέμα του body-shaming είναι κάτι που επικρατεί και επηρεάζει πολλά νέα αλλά και μεγαλύτερα κορίτσια.

Σε αυτά βασίστηκε λοιπόν η Billie και πέρασε το μήνυμά της. Κατά τη διάρκεια του world tour της στο Miami, έκανε μια κίνηση που κανένας από τους θαυμαστές της δεν περίμενε. Για την ακρίβεια με ένα video στην γιγαντοοθόνη της σκηνής η τραγουδίστρια με «καυστικό» τρόπο έθιξε αυτή την κριτική τάση του κόσμου, βγάζοντας την ζακέτα αλλά και την μπλούζα της.

Διάβασε περισσότερα στην gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved