Kylie Jenner - Travis Scott: Τα νέα που περιμέναμε για τη σχέση τους έφτασαν και, ναι, είναι επίσημο

Δεν μπορούμε να συγκρατήσουμε τη συγκίνηση μας κι αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Πάντα υπήρχαν τα σενάρια επανασύνδεσης των Kylie και Travis και οι fans ανέκαθεν πίστευαν ότι οι δυο τους αργά ή γρήγορα θα είναι μαζί. Τώρα, δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος αμφισβήτησης της μεγάλης επανασύνδεσης.

Οι προσευχές μας -μάλλον- εισακούστηκαν και πλέον επίσημα Kylie Jenner και Travis Scott είναι ξανά ζευγάρι. Μεταξύ μας τώρα, εμείς δεν πιστέψαμε ότι ο χωρισμός τους θα ήταν οριστικός και εδώ που τα λέμε ενδεχομένως ούτε εκείνοι το πίστεψαν ποτέ.

Πώς ξέρουμε ότι είναι και πάλι μαζί; Αρχικά πού τους έχανες πού τους έβρισκες ήταν μαζί, είτε για βόλτες με την κόρη τους, Stormi, είτε για «οικογενειακές μαζώξεις» για χάρη της πριγκίπισσάς τους.

Η πιο πρόσφατη έξοδός τους ήταν πριν μερικές ημέρες, πρώτη Μαρτίου. Πιάστηκαν από τους φωτογραφικούς φακούς στην California, όπου και είχαν ένα υπέροχο οικογενειακό δείπνο.

Και τώρα θα σκεφτείς «είναι αυτό λόγος να πιστέψουμε ότι είναι μαζί;» όχι, αλλά δε μένουμε μόνο σε αυτό, αφού η Kylie ανέβασε κάποιες throwback φωτογραφίες στα insta stories της και, ναι, αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη που χρειάζεσαι για να βεβαιωθείς ότι είναι πάλι μαζί!

Διάβασε περισσότερα στην
gallery.



© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved