Ο Kit Harington ήταν στην Εβδομάδα Μόδας με την κούκλα σύζυγο πασίγνωστου τραγουδιστή

Ο Kit καθόταν μαζί με ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα του πλανήτη.

Γνωρίσαμε τον Kit Harington με τη συμμετοχή του στο Game of Thrones της HBO, όπου υποδύθηκε τον Jon Snow ακα Aegon Targaryen. Το παραγκωνισμένο αρχικά παιδί του Βορρά που είχε ο Ned υπό την προστασία του εξελίχθηκε σε δεινό με τα σπαθιά πολεμιστή, πολλάκις σωτήρα των Επτά Βασιλείων και, ναι, εκλεκτό της καρδιάς μας.

Ο Kit, λοιπόν, κατάφερε να φανεί αντάξιος των προσδοκιών που είχαν οι αναγνώστες των βιβλίων του George R. R. Martin και να αποδώσει έναν από τους πιο βασικούς χαρακτήρες του συγκεκριμένου σύμπαντος, όπως ακριβώς του άρμοζε.

Δεν αποτελεί περίεργο γεγονός, λοιπόν, ότι ο ηθοποιός πλέον απασχολεί την επικαιρότητα της showbiz με κάθε τι που έχει σχέση με τη ζωή του, ακόμα κι αν αυτό δε συνδέεται καθόλου με τα επαγγελματικά.

Στις 23 Ιουνίου του 2018 και με τη σειρά να μην έχει φτάσει ακόμα στο τέλος της, ο Kit παντρεύτηκε τη συμπρωταγωνίστριά του, Rose Leslie, με την οποία ερωτεύτηκαν εντός κι εκτός σκηνής και το ζευγάρι φαίνεται να περνάει πολύ όμορφα μαζί.

Στην παρούσα φάση, ωστόσο, που βρισκόμαστε εν μέσω του Paris Fashion Week, ο ηθοποιός αποφάσισε να παρευρεθεί στο σόου του YSL και τον είδαμε να κάθεται στην πρώτη σειρά με μία καλλονή που δεν ήταν η Rose, αλλά η κούκλα σύζυγος διάσημου τραγουδιστή.




Κι όμως, ο Kit Harington καθόταν μαζί με τη Hailey (Baldwin) Bieber, τη σύζυγο του Justin Bieber, και παρακολουθούσαν το λαμπερό σόου. Το σίγουρο είναι ότι εκείνη σίγουρα θα χάρηκε για τη γνωριμία, αφού ήταν φαν του Kit στο GoT. Το μοντέλο φορούσε ένα εντυπωσιακό mini φόρεμα του οίκου με κοψίματα, που αναδείκνυε τα καταπληκτικά της πόδια.

Διάβασε επίσης: Απόκριες 2020: Πέντε special ιδέες με έμπνευση από το κίνημα των #WhiteDays

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved