Ο Pete Davidson επιβεβαίωσε αυτό που όλοι υποψιαζόμασταν για τον χωρισμό του από την Ariana Grande

Φαίνεται ότι ο Pete, τώρα που πέρασε ο καιρός, ένιωσε έτοιμος να μιλήσει.

Όταν η Ariana Grande κι ο Pete Davidson ανακοίνωσαν τη σχέση τους στο κοινό, όλοι ενθουσιάστηκαν που η αγαπημένη τους τραγουδίστρια κι ο κωμικός αποφάσισαν να είναι μαζί. Οι λίγοι μήνες που πέρασαν μαζί ήταν αρκετοί για να κάνουν το ζευγάρι να αποφασίσει να παντρευτεί, όμως, τελικά ήρθε ο χωρισμός. Πολλοί ξαφνιάστηκαν λόγω του πόσο ερωτευμένοι δήλωναν, ενώ άλλοι το θεώρησαν μάλλον αναμενόμενο δεδομένου του μικρού χρονικού διαστήματος που γνωρίζονταν.




Βέβαια, εκείνη την περίοδο συνέπεσε ένα τραγικό γεγονός που στιγμάτισε την Ariana κι όλοι οι fans της θεώρησαν ότι είχε να κάνει με τον χωρισμό της από τον Pete.

Όπως όλοι θυμόμαστε, ο πρώην της Ari, Mac Miller, πέθανε τον Σεπτέμβρη του 2018 από υπερβολική δόση φαρμάκων κι αυτό πολλοί ισχυρίζονται ότι δε συγκλόνισε την τραγουδίστρια μόνο από ανθρώπινης άποψης, αλλά κι επειδή ακόμη δεν τον είχε ξεπεράσει.

Μέχρι πρόσφατα δεν είχαμε κάποιον σχετικό σχολιασμό από κάποιον από τους δύο που να διευκρινίζει περισσότερο την αιτία του χωρισμού, ωστόσο τώρα ο Pete έρχεται να επιβεβαιώσει όλα τα παραπάνω.

Διάβασε ακριβώς τι είπε στην παρακάτω gallery, σύμφωνα με το EOnline.


Δες επίσης: Συμβουλές ευεξίας για White Days!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved