Αυτό το τζιν που φόρεσε η Bella Hadid θα το λατρέψεις

Το έψαχνες για να το προσθέσεις στην ντουλάπα σου, παραδέξου το!

Αυτή η εμφάνιση της Bella Hadid δεν είναι και μια από τις καλύτερές της-θα τολμήσουμε να το παραδεχτούμε-παρόλα αυτά είναι μια κούκλα ό,τι και να φορέσει. Σε γενικές γραμμές πάντως τολμά να προσθέσει «παλιά κομμάτια» στην γκαρνταρόμπα της και αυτό το καταλάβαμε και με το παραπάνω στην τελευταία της εμφάνιση. Αν αγαπάς αυτές τις old-school εμφανίσεις, τότε μπορείς να εμπνευστείς από αυτό.




Ο φακός την έπιασε στο Μιλάνο, κατά την διάρκεια του Fashion Week. Η Bella φορούσε ένα τζιν που πολύ πιθανό να το ζηλέψεις για το ιδιαίτερη πινελιά που μπορεί να προσθέσει στο στιλ σου. Ένα κλασικό τζιν σαν τα άλλα, μόνο που το ένα σκέλος του είναι ξεβαμμένο ενώ το άλλο όχι. Ένα τζιν βγαλμένο από μια άλλη εποχή και συγκεκριμένα από τα 90’s. Το συνδύασε με ένα λευκό ζιβάγκο, ένα μενταγιόν με ένα τεράστιο «B», ένα μπλε σακάκι και ένα ζευγάρι μαύρες πλατφόρμες της Prada.

Ο φωτογράφος Arnold Jerocki απαθανάτισε την Bella σε αυτήν της την εμφάνιση και τα συναισθήματα μας είναι κάπως μπερδεμένα. Εσύ τι λες; Σου αρέσει αυτό που βλέπεις;

https://www.instagram.com/p/B8yEBghlTxX/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved