Ο μπαμπάς της Taylor Swift δεν υπάρχει! Δες τι έκανε στον κλέφτη που μπήκε στο σπίτι του

Ένα συμβάν που σε καμία περίπτωση δε θες να σου τύχει.

Το σπίτι σου είναι ιερός χώρος. Είναι το μέρος που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία και που σε καμία περίπτωση δε θες να φανταστείς αυτό να παραβιάζεται. Δεν είναι μόνο το επικίνδυνο της υπόθεσης εκείνη την ώρα αλλά και η απώλεια αυτού του ανακουφιστικού συναισθήματος. Παύεις να νιώθεις πια ασφαλής στο ίδιο σου το σπίτι.

Μία τέτοια εμπειρία είχε στην οικογένειά της η Taylor Swift, αφού ο πατέρας της αντιμετώπισε μία τρομακτική κατάσταση στην κατοικία του στη Florida.

Στις 17 Ιανουαρίου, ο μπαμπάς της πάλεψε με έναν 30χρονο εισβολέα που μπήκε στο σπίτι του με άγνωστες προθέσεις. Στη συνέχεια, ο τελευταίος το έσκασε από τη σκηνή, κατεβαίνοντας 13 ορόφους από την έξοδο του κινδύνου.




Ο ύποπτος συλλήφθηκε και κρατείται με εγγύηση 50.000 δολαρίων.

Το περίεργο είναι ότι η μητέρα του ισχυρίζεται ότι ο γιος της δεν μπήκε για να κλέψει, αλλά χάθηκε ψάχνοντας εκκλησίες. Πώς γίνεται, βέβαια, να σκαρφάλωσε «κατά λάθος» 13 ορόφους, δεν ξέρουμε, αλλά, ναι, αυτό υποστηρίζει.

Η Taylor Swift δε ζει με τον μπαμπά της, ωστόσο, και της ίδιας το σπίτι έχει παραβιαστεί δύο φορές, οπότε έχει και προσωπική εμπειρία από ανάλογο γεγονός.


Διάβασε επίσης: EveryDay can be a Valentine’s Day -και θα στο αποδείξουμε!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved