Η αψυχολόγητη κίνηση του Justin Bieber έκανε τους πάντες να πιστεύουν στην εγκυμοσύνη της Hailey

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο το έκανε αυτό ο τραγουδιστής.

O Justin Bieber κι η Hailey Baldwin είναι πια παντρεμένοι πάνω από έναν χρόνο. Το ζευγάρι, παρά τα προγνωστικά που το ήθελαν να χωρίζει, είναι μαζί κι αγαπημένοι και γιορτάζουν καθημερινά τον έρωτά τους, δείχνοντάς το με κάθε ευκαιρία. O τραγουδιστής διατυμπανίζει πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της, ενώ η ίδια του δείχνει συνέχεια πόσο τον υποστηρίζει σε ο,τι κι αν συμβαίνει στη ζωή του.

Μιας και η σχέση τους είναι τόσο καλή -ή, τουλάχιστον, έτσι φαίνεται- οι fans ανά διαστήματα πιστεύουν ότι η Hailey θα μπορούσε να είναι έγκυος, βασιζόμενοι ακόμα και στο παραμικρό συμβάν που θα μπορούσε να σχετίζεται με αυτό.

Αυτήν τη φορά, ωστόσο, συνέβη κάτι που πυροδότησε ξανά τις φήμες, αφού πραγματικά αποτελεί αψυχολόγητη κίνηση από την πλευρά του Bieber.

Στις 13 Φεβρουαρίου, κυκλοφόρησε το τραγούδι του All Around Me κι η μουσική με τους στίχους δεν είναι το βασικό θέμα συζήτησης. Πώς να γίνει διαφορετικά όταν στο τέλος του κομματιού ακούγεται ξαφνικά ένα… μωρό.

Όπως καταλαβαίνεις, αυτό «χτύπησε» κατευθείαν στον κόσμο που πλέον πιστεύει ότι αυτός ήταν ένας τρόπος να πει ο Justin τα ευχάριστα. Δεδομένου ότι δεν έχουμε κάποια σχετική δήλωση από κάποιον από τους δύο, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουρες.

Άκου το τραγούδι και θα καταλάβεις.




Διάβασε επίσης: EveryDay can be a Valentine’s Day -και θα στο αποδείξουμε!

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved