Game of Thrones fans, την προσοχή σας: H Sophie Turner κι ο Joe Jonas περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Πριν κλείσουν έναν χρόνο παντρεμένοι, έφτασαν τα νέα για την εγκυμοσύνη της Sophie.

Πάνε 9 μήνες (1/5/2019) από τότε που η Sophie Turner κι ο Joe Jonas έκαναν τον πρώτο τους γάμο στο Las Vegas. Για τον δεύτερο, ωστόσο, το κάστρο Château de Tourreau που βρίσκεται στη Νότια Γαλλία φάνηκε η ιδανική και πιο παραμυθένια επιλογή για να ανταλλάξουν πιο επίσημα αυτήν τη φορά όρκους αιώνιας αγάπης. Έκτοτε, δεν μπορούμε να πούμε ότι το ζευγάρι μονοπωλούσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των Μέσων, καθώς προτίμησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.




Ωστόσο, αυτή τους η αποχή φαίνεται να έφτασε στο τέλος της, με την έλευση της πιο ευτυχούς είδησης που θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Η οικογένειά τους πρόκειται να μεγαλώσει, αφού πληροφορίες του Just Jared θέλουν την 23χρονη ηθοποιό να είναι έγκυος στο πρώτο τους παιδί.

«Το ζευγάρι κρατάει πολύ μυστικά τα πράγματα, αλλά οι φίλοι κι η οικογένειά τους είναι πολύ ενθουσιασμένοι για αυτούς», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Προς το παρόν, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση δημόσια, ωστόσο φαίνεται το νέο να ισχύει.

Θυμήσου και τη δήλωση της Sophie στο Rolling Stone για τον έρωτά της για τον Joe λίγο πριν παντρευτούν:

«Προετοίμαζα πολύ τον εαυτό μου να είμαι single για το υπόλοιπο της ζωής μου. Νομίζω ότι μόλις βρεις τον σωστό άνθρωπο, απλώς το ξέρεις. Νιώθω ότι είμαι πολύ μεγαλύτερη στην ψυχή απ’ ο,τι είμαι στην ηλικία. Νιώθω ότι έχω ζήσει αρκετή ζωή για να το ξέρω»

Δες μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες του ζευγαριού στην παρακάτω gallery.

Διάβασε επίσης: Είναι το λευκό το χρώμα του φετινού χειμώνα;

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved