Khloé Kardashian: Τα ποσταρίσματα με νόημα για όσους την πλήγωσαν

«Η ζωή δεν σε συστήνει πάντα σε ανθρώπους που θέλεις να γνωρίσεις»

Η Khloé Kardashian έχει περάσει πολύ δύσκολα στην σχέση της με τον Tristan Thompson. Πώς να ξεχάσει κανείς τις απιστίες του μπασκετμπολίστα το διάστημα που εκείνη ήταν έγκυος, αλλά και όταν μόλις είχε γεννήσει την κορούλα τους.

Το ζευγάρι το πάλεψε πολύ για να σώσει τον γάμο του αλλά και την σχέση του. Η ίδια η khloe, τον συγχώρησε, τον δέχτηκε πίσω και προσπάθησε να προσπεράσει τα όσα έγιναν και τα όσα άσχημα βίωσε.

Όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο καλά στην σχέση τους και πως τα προβλήματα που υπήρξαν μάλλον δεν λύθηκαν ποτέ. Η Khloe με αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε λόγο για ανθρώπους που έρχονται στην ζωή σου για κάποιο λόγο.

«Η ζωή δεν σε συστήνει πάντα σε ανθρώπους που θέλεις να γνωρίσεις. Κάποιες φορές, η ζωή σε φέρνει κοντά με ανθρώπους που πρέπει να γνωρίσεις για να σε βοηθήσουν, να σε πληγώσουν, να σε αφήσουν, να σε αγαπήσουν και σταδιακά να σε κάνουν πιο δυνατό και να σε μετατρέψουν στον άνθρωπο που ήταν γραφτό να γίνεις» ήταν το ένα της μήνυμα.

© 2018-2024 Teen.queen.gr - All rights reserved